| dydya118 a întrebat:

Hey e adevarat ca in prima zi de liceu trebuie sa ma imbrac in alb si negru? Fundalove struck

Răspuns Câştigător
| sillvana a răspuns:

Normal ca nu

14 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Nu laughing. oricum, depinde de liceu, daca nu te pune sa porti uniforma, te poti imbraca in ce culoare vrei :p

| dydya118 explică:

Slava cerului! Mersi de lamurire :*

| pufyy a răspuns:

Buna!
Nu! Intr'adevar prima zi de liceu e speciala :X si trebuie sa o tratezi ca atare, insa daca tu te simti bine in aceasta combinatie de culori e ok, insa nu este un must-have,
Ar trebuie sa adopti o stinuta eleganta si casual in acelasi timp si va fi totul ok ..nu te rezuma doar la aceste doua culori, avem o paleta vasta si ai de unde alege si ne este permis pentru prima zi de liceu (cel putin).
Sper ca ti'am fost de folos!
SA ai o seara buna in continuare!
Pupici :* :*!

| alex96y a răspuns:

Nu din cate stiu eu happy....adica eu eram in pantaloni scurtzi si tricourolling on the floor.

| ingerashmyk a răspuns:

Nu tebuie neaparat. Doar daca vrei sa lasi o impresie buna

| AikkoxD a răspuns:

Nu. Te îmbraci cum vrei tu, dar nu prea strident.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te imbraci cum vrei tu... ai grija sa nu atragi prea multa atentie totusi.

| FllorinaFlory a răspuns:

Nu, te imbraci cum vreihee hee

| paaauul a răspuns:

Nici vorba laughing... poti sa mergi in ce vrei tu si in ce te simti tu cel mai bine smugwinking

| Cristinutza21 a răspuns:

Te poti imbraca normal... big grin

| youistu a răspuns:

Daca tii cu U cluj da, trebuie

| Adrianetc a răspuns:

Depinde de politica liceului, fiecare liceu decide intr-un consiliu profesoral cum sa fie tinuta elevului, ar fi trebuit sa-ti spuna cand te-ai inscris la liceu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal, te controleaza la intrare. ma mir ca nu ti a spus asta cand ti ai depus dosarul.

| Kasia a răspuns:

Normal ca nu...iesi din tipare.fa-te remarcata.

Întrebări similare