| MonsterBunny a întrebat:

Hey! Este normal sa mananc foarte des?Eu mananc din ora in ora. Ca de exemplu la 7 mananc cina la 8 imi mai fac un sandwichi la 9 imi iau un mar si tot asa? Oare este ceva normal?Mentionez ca am 12 ani.

8 răspunsuri:
| MLSS a răspuns:

Si eu mananc continuu:* imi place sa mananc e ceva fooarte normal atat timp cat nu esti prea grasa!:***
tine-ooo tot asa smug> Baftaaa:*

| BodyFleci a răspuns:

Si eu tot asa mananc... cand simt nevoia sa mananc ma duc la cosu cu fructe si mananc ceva de acolo sau imi fac un sandwich ceva. E super ok sa mananci des si putin. Eu am 14 ani. happy Bafta!

| 7fold a răspuns:

Este perfect normal si plus de asta daca nu te ingrasi nu vad care ar fi problema, doar ca ar trebui sa bei si multa apa pentru a curata toxinele din corp, mai ales acum ca vine vara.

| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Inseamna ca ai un metabolism rapid, problema nu-i grava atata timp cat nu te ingrasi mult.

| ღLiFeHaSMeAiNgღ a răspuns:

Esti in crestere...Cred ca e normal ca sa mananci des cand esti in crestere!happy

| sweetdyana18 a răspuns:

Ai grija...s-ar putea sa se cam adune kilogramele; si eu am 12 ani...si iau 3 mese pe zi si 2 gustari(intre mic dejun si pranz si intre pranz si cina)

| FataFaraSentimente a răspuns:

Salut, am si eu aceeasi situatie dar nu chiar intratit de des, obisnuiesc sa-mi iau cite o gustare la 2-3 ore, doar ca eu nu prea maninc la mesele prinzului si cinei, adica asa si asa de aceea mi se face foame repede. Cred ca e normal, daca nu ai probleme. In cazul meu eu sunt slaba, chiar daca manic des, poti minca des dar in dimensiuni mici, sau invers maninci mult si cit mai rar.

| Izicsi a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu prea cred ca este ceva normal si inca ceva, sa nu mananci marul dupa mancare ca iti face raubig grin