Si eu mananc continuu:* imi place sa mananc e ceva fooarte normal atat timp cat nu esti prea grasa!:***
tine-ooo tot asa > Baftaaa:*
Si eu tot asa mananc... cand simt nevoia sa mananc ma duc la cosu cu fructe si mananc ceva de acolo sau imi fac un sandwich ceva. E super ok sa mananci des si putin. Eu am 14 ani. Bafta!
Este perfect normal si plus de asta daca nu te ingrasi nu vad care ar fi problema, doar ca ar trebui sa bei si multa apa pentru a curata toxinele din corp, mai ales acum ca vine vara.
Inseamna ca ai un metabolism rapid, problema nu-i grava atata timp cat nu te ingrasi mult.
Esti in crestere...Cred ca e normal ca sa mananci des cand esti in crestere!
Ai grija...s-ar putea sa se cam adune kilogramele; si eu am 12 ani...si iau 3 mese pe zi si 2 gustari(intre mic dejun si pranz si intre pranz si cina)
Salut, am si eu aceeasi situatie dar nu chiar intratit de des, obisnuiesc sa-mi iau cite o gustare la 2-3 ore, doar ca eu nu prea maninc la mesele prinzului si cinei, adica asa si asa de aceea mi se face foame repede. Cred ca e normal, daca nu ai probleme. In cazul meu eu sunt slaba, chiar daca manic des, poti minca des dar in dimensiuni mici, sau invers maninci mult si cit mai rar.
Din punctul meu de vedere nu prea cred ca este ceva normal si inca ceva, sa nu mananci marul dupa mancare ca iti face rau
BiancaFetitzaDragutza întreabă: