Iti spun eu cum am slabit.[am tinut-o o saptamana]
Dimineata
+te trezesti si deschizi geamul
+mananci [ o felie de paine cu margarina si una cu pateu de ficat, bei un ceai, si apoi mananci un mar]
+dupa masa stai 20 de minute
+faci exercitii fizice[ sari coarda, alergi 2 ture de bloc, abdomene-100, flotari -20, genoflexiuni-200, un exercitiu care nu stiu cum se numeste, stai in fund si te tarasti pe covor, cu picioarele intinse, intinzi un picioar, apoi pe celalalt, gimnastica multa gen tumbe in fata si in spate]
-inchizi geamul si mai poti lua o gustare -un mar sau un fruct, fara dulciuri]
Pranzul
-masa se v-a servi la cel putin 3 ore dupa ultima gustare
-vei avea o supa usoara [daca nu mananci trebuie sa bei un ceai sau apa], felul 2 o mancare de cartofi, orice dar nu foarte gras
-vei repeta exercitiile de dimineata tot cu geamul deschis
-poti bea un suc natural sau o limonada
Seara
-vei maanca, dar nu foarte tarziu [maxim ora 8]
-mananci ceva usor, o mancare usoara, sandwich-uri, ceva fara grasimi
-sa nu uiti de sportul de seara [semana cu cel de dimineata in afara de alergat]
-seara fara gustari
-la culcare poti merge la orice ora [indicat ar fi dupa 1-2 ore dupa masa]
Inca cateva sfaturi
- nu manca la PC nimic
- cand faci sport sa te imbraci comod
-sa mesteci incet [bine nu sa stai 5 ani] dar nu pe fuga
-sa nu fii nervoasa cand mananci
-sa nu mananci nimic cu o pofta enorma.
Sper ca te-am ajutat. Fundita/
Buna!
Incerca sa alergi zinic 30 de minute si sa faci minim 100 de abdomene. Renunta la fast-food, dulciuri, prajeli, sucuri si carne grasa ( porc, oaie) si mananca fructe, legume si iaurturi naturale.
Nu mai da sfaturi prostesti nu are cum sa faca 1000 de abdomene. Daca ea este mai plinuta trebuie sa o ia mai incet si in plus nu este bine sa renunte la anumite lucruri. Daca ea renunta i se face pofta si cand le mananca se pun pe ia de 2 ori mai mult.
Ooo scuze am scris in loc de 100, 1000, o sa corectez.
100 ar putea sa faca dar trebuie sa o ia mai incet.:d
Sincer nu vreau sa iti raspund cu chestia asta" renunta la dulciuri" pentru ca este imposibila(pentru mine)....iti recomand exercitii (abdomene, genuflectiuni) si sa bei multe lichide (apa, ceai) si fructe(portocale) pentru ca portocalele topeste grasimea....papa te pup sper ca ti-am fost de folos
Eu te sfatuiesc sa mananci mai putine dulciuri( de 2 ori pe saptamana), 2-3 felii de paine si sa nu mai mananci dupa ora 7 seara.Acum in privinta sportului ar trebui sa faci inainte de culcare 15 minute de dans, poti sa alergi pe loc sau sa faci 10 abdomene si 10 genoflexiuni.In timpul zilei ar trebui sa alergi, sa urci scari daca stai la bloc si sa faci plimbari zilnice!
pa pa:* fundita?
1. Pai daca stai la bloc urca si coboara scarile de cateva ori pe zi.
2. Fa plimbarii zilnice
3. Evita grasimile in exces
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: