| TheAnonymousGirl a întrebat:

Hey! Eu am parul lung, si blond mai inchis. Cand eram mica il aveam mai deschis, dar cu timpul se inchide... As vrea si eu sa stiu cu ce pot sa il dau ca sa se deschida. Am auzit ca daca te clatesti cu lamaie sau ceai de musetel, dar nu sunt sigura. Vreo idee?

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna
Ceaiul de muşeţel

Muşeţelul este cea mai bună "vopsea" dacă vrei părul blond sau într-o culoare mai deschisă. Toarnă o ceaşcă de flori de muşeţel într-un litru de apă. Lasă muşeţelul să fiarbă timp de o jumătate de oră, apoi ia-l de pe foc şi lasă-l la răcit, apoi strecoară-l cu un tifon.

Spală-te pe cap cu şamponul tău obişnuit. Dupa şamponare şi clătire, foloseşte ceaiul de muşetel pentru a-ţi clăti. Pentru a-l putea refolosi, stai cu capul deasupra unui vas, în care să se scurgă ceaiul. La final, şterge părul şi înfăşoară-l cu un prosop.

Zeama de lămâie

Zeama de lămâie este un alt ingredient important pentru cele care doresc să îşi deschidă culoarea părului. Toarnă sucul a două lămâi într-un litru de apă. Foloseşte amestecul pentru a-ţi clăti părul, la fel ca în cazul ceaiului de muşeţel.
In seara asta o sa incerc si eu cu musetel, stiu de la o prietena ca merge.

| Tynnna a răspuns (pentru LaLaura):

Apa oxigenata big grin

| TheAnonymousGirl explică (pentru Tynnna):

Pai apa oxigenata nu strica parul?

| Tynnna a răspuns (pentru TheAnonymousGirl):

Sincer, nu stiu. nu cred

3 răspunsuri: