| Anonimsilver a întrebat:

Hey! Eu am parul saten inchis, foarte inchis si vreau sa il fac cu nuantator, nu pe tot, vreo jumate. Vreau sa il fac blond metal, o sa iasa ceva? O prietena are parul tot ca mine, poate cu un ton mai deschis si l-a facut tot cu nuantator dar roscat si i-a iesit parul bine parul. Cum va arata la mine? Vreau sa imi spuna cineva cu experienta ca asa poate sa imi zica orice persoana ca nu va iesi nimic pe parul meu. Dau funda :*

2 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Daca vrei culori metalizate trebuie sa fie o balanta intre cele doua jumatati, nu-ti poti face varfurile metalizate daca sus ai un saten inchis, si sus trebuie sa fie putin mai deschis fata de cum este acum!

| moshulica a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa pui in balanta riscurile si castigurile posibile INAINTE de a-ti distruge culoarea naturala, pe care o vei dori foarte mult dupa o vreme. O vei dori cu siguranta, pentru ca odata intrata in joc va trebui sa te vopsesti foarte des pentru a nu arata foarte rau si asta va deveni o corvoada (las la o parte cheltuielile).
Mai este ceva, aflat de mine de la numerosi studenti: ei apreciaza mai mult fetele nevopsite, au mai multa incredere in seriozitatea lor. Este, bineinteles, o parere subiectiva dar asa gandesc ei! Probabil ca ii intereseaza mai mult ce este "in cap" decat "pe cap"!