| ßΘɱßΘɴίκ a întrebat:

Hey:* eu imi intind parul cu placa/// sunt a 8-a imi ia in jur de 20 de min sa ajung la scoala si pana ajung incepe sa mi se incretzeask[7:10-7:35]// ce sfaturi imi dati pentru a avea parul drept mai muult timp// funda pentru ideaa care chiar merge

7 răspunsuri:
| meLyssa_9110 a răspuns:

Ce rost are varsta?laughing in fine. nu prea ai ce face. poate nu e de calitate placa sau poate asa este parul tau.nu esti singura, daca vrei neaparat parul drept fa-ti un permanent drept, ideea e ca dupa 2-3 saptamani cand incepe sa-ti creasca parul o sa se vada ciudat. fetele astea... cele cu parul ondulat il vreti drept iar cele cu parul drept il vor ondulat... x_X

| Dana_5750 a răspuns:

Incearca sa. l indrepti mai mult timp.
eu il indrept cam 2 ore pe zi si rezista toata ziua.
sau, fiecare cu parul` lui, poate dura si mai mult la tine.
sau chiar mai putin. incearca in fiecare zi sa mai lungesti timpu` de intins cu placa si te asigur 100% ca va merge. :d.

| s3xy0girl20 a răspuns:

Il intinzi bine bine cu placa apoi dai cu fixativ

| Meli_7221 a răspuns:

Degeaba il intrepti mai mult daca placa nu este buna.
Cumpara'ti una de calitate.
Eu personal folosesc marca Remington, si din cate stiu e cea mai buna. Dupa ce o folosesc, mi se pastreaza parul vreo doua zile drept, fara sa trebuiasca sa bag fixativ sau cine stie ce produs.

| Mirruna a răspuns:

Sau meLissa fetele cu parul drept il vor si mai drept laughing.

Probabil e din cauza placii... cele Remington sunt bune

| meLyssa_9110 a răspuns:

Pentru dana. mai indreapta de 3x pe zi cate 2 ore si peste 2-3 ani te aud ca iti indrepti peruca cu placa rolling on the floor) laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte mult depinde de par. o sugestie poti fofosi ceara