Pai e normal ca dupa ce mananci, mai ales o cantitate mai mare de mancare sa ai putina burta. dupa ce alimentele se vor digera, burta va fi din nou plata. daca tu consideri ca esti putin cam prea slaba, atunci nu mai slabi, e bine asa, doar nu vrei sa arati ca acele modele pe catwalk? oricum e bine ca faci multe miscare, ca alergi, asa mancarea nu prea are cum sa se depuna. sfatul meu e sa ramai la greutatea pe care o ai, si de ce nu sa adopti un stil de viata mai sanatos, asta daca nu l`ai adoptat pana acum. Bafta.
Faci exercitii, lasa naibi slabituu! Semanati toate fiecare femeie se gandeste doar sa slabeasca ca sa arate bine
E atat de greu sa faci exercitii sa ai un corp perfect? daca esti fata fa si tu 1/4 din ce fac eu.
Adica:
10 flotari si 70 abdomene in fiecare seara
Si de alergat nu mai zic nimic, pentru ca zici tu ca alergi.
daca o sa faci asta, o sa arati foarte bine, nu mai da importanta cantarului, poti sa ai 270 kg daca tu arati bine!
Si eu tot 14 ani, si fac 15 in vara. Am 69 de kg dupa ultima cantarire, si crezi ca sunt vreun pic gras? ba deloc
Hai, apucate de exercitii si lasa tu slabitu pentru cele obeze Succes
funda?
Mai bine nu... si eu am burta, cand ma uit la ea, dar cand ma uit in oglinda arata super... sunt sigur ca e la fel si la tine
Draga mea fata sau femeia trebuie sa aiba si ea forme Nu se poarta femeia scandura De abia de la varsta asta incepi si tu sa prinzi forme Ai grija sa nu iei proportii in rest lasa natura sa lucreze iar tu mai ajusteaza putin Te pup
Din cate am inteles esti destul de slaba pentru. varsta ta.Ar fi trebuit totusi sa mentionezi cate kg ai.Toata lumea pare putin mai plinuta dupa ce mananca.Nu pica cerul daaca te ingrasi putin.Ce-ar fi sa te multumesti cu corpul pe care il ai si sa nu mai fii asa de pretentioasa?
Ti se vad abdomenele perfect?
Baga abdomene, ca sa intaresti zona si nu ti se va mai parea ca ai burta. La 15 ani nu inteleg de ce vrei sa slabesti, cat timp esti slaba.
PetreConstanta,ale dracu de forme! Alea apar de la 10-12 ani, nu de la 15, si am mentionat ca nu "sunt scandura" cum zici tu va din contra am picioare normale dar fara celulita ca altele dar vreau sa am burta perfecta.te pup:*
Fiecare fata isi doreste sa aiba un corp de invidiat si asta se rezuma doar la sport(FOarte mult sport)Mancand putin doar pentru a slabi nu faci decat sa te imbolnavesti ceea ce nu e bine deloc.Mancatul regulat si cu masura este foarte bun si mai ales masa sanatoasa.E normal ca dupa fiecare masa sa te simti un pic mai plinuta.Dar asta nu inseamna ca te ingrasi.Eu zic sa nu incerci sa mai slabesti, doar sa te menti si atat daca intr-adevar arati cum te.ai descris.Mi se pare destul de ok.:*