| sufletelmicutz a întrebat:

Hey fetelor am o problema cu parul, voi cum o rezolvati? parul a inceput sa mi se ingrase foarte rau adica daca azi fac baie peste 2 zile trebuie iar sa fac voi cum rezolvati problema asta?

Răspuns Câştigător
| Biu009 a răspuns:

Stai cat mai mult cu parul nespalat si o sa se obisnuiasca asa si nu o sa se mai ingrase. Da stiu, e oribil sa stai cu el uns, dar mai bine suferi putin acum ca sa nu mai ai treaba dupa.
De asemenea poti folosi sampon uscat la radacini.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il spalam zilnic. laughing) Acum folosesc head and shoulders classic clean 2 in 1 si imi rezista bine parul. Am renuntat si la placa de juma de an.

| Thepursuitbeginswhenthisportrayaloflifeends a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.
Incearca mai multe tipuri de sampoane.

| 777eSpirituales777 a răspuns:

Buna!
Eu imi acopar capul cu un batic cand sunt in public ca sa nu fiu indiscreta si sa pacatuiesc ruinandu-mi mantuirea. happy
Asa ca nu ma intereseaza cum arata parul meu. Te sfatuiesc sa faci la fel. happy
Pa pa.

| Raluca345 a răspuns:

Depinde si ce sampon folosesti... Eu, de exemplu folosesc Had&Shoulders(sau cum se scrie ) de menta si lamaie. Sunt arome puternice si sunt F.B.

| Magdalena56271 a răspuns:

Dacă stai mai mult timp cu parul nespălat, de exemplu o saptamana sau chiar mai mult, dupa ce il speli nu o sa ti se mai ingrase asa des, la mine a mers, sper sa te ajute si pe tine.