Si care eu credeam ca sunt turbat dupa rap si dupa culoarea albastra
A da...
POarta orce vrei tu numai sa nu arati ca o pitzi)
Daca tie iti place verde, PORTI verde, daca iti place roz, porti roz, daca iti place galben, porti galben s. m. d
Ar trebui sa te doara undeva de ce zice moda.
A, inca ceva, ai facut o prostie mare sa-ti iei si pantaloni roz, si tricou, probabil iti vei lua si incaltaminte tot roz si pui capac )
in fine, tu faci cum vrei
Dar, ca sa raspund la intrebare, DA, se poarta turquise-ul foarte mult
Da` daca tot ziceai ca ai multe haine verzi si etc.de ce sa-ti mai iei altele?
Incearca sa ai in garderoba toate culorile
Kisses :*
Nu pot sa zic ca ar arata rau, dar este foarte mult roz
ADica si bluza, si pantaloni, si incaltaminte roz.ar arata muuulte prea.ROZ
Incearca macar pantalonii sa fie albi/negri sau incaltamintea
Kisses :*
Imbracate cu ce iti place dar sa stii ca nu iti va sta bine toata imbracata in rozzzz
ai putea sa iti iei o bluzita frum alba si niste tenesi albi sau sandale daca bluza e eleganta
a si porti ce culori iti place
nu te mai lua dupa moda
eu mi-am invatat lectia
a si blugii evazati au revenit la moda anul acesta
dar daca tie nu iti plac e altceva
deci mai pe scurt imbracate cu ce iti place dar sa nu te imbraci toata in aceeasi cloare dar nici ca un curcubeu
succes
funda?
Vaii groaznic nu te imbraca toata un roz. ajunge un singur articol nu vrei sa arati penal... banuiesccombina culorile si nu tine cont de modanoi o facem
Dapoiiii u de-ti ieei o bluza rozzz o costumezi cu panataloni rozz nu faciiii ceva combinatii de culori pe acolo te imbreci in papusa barbie apoi in verede toata ca o lebenita mai combina si u culorile ca aaa nu atragi atentia colegiilor tai si mai ales lumea daca te imbraciii toata in aceeeasi culoare... pute-ai sa-ti ieei o pereche de blugi rozz si tricou verde mergea
Nu ma intereseaza ce culori se poarta, ce coafura etc.
eu ma imbrac cu ce imi sta mie bine.
vara asta am purtat alb, mov, roz si gri.
si o sa port mereu ce vreau.
daca tie iti place ce ti ai luat, nu mai conteaza altceva :*
Trebuie sa te imbraci cu ce-ti place si cu ce-ti sta bine.Nu neaparat cum e moda.
Ce ti-e si cu fetele astea ...
Tine minte un singur lucru: niciodata, dar absolut niciodata nu incerca sa-i copiezi pe altii, ce treaba are daca tu in verde (culoarea ta preferata) te simti cel mai bine?!
Asa ca, daca tot tii neaparat sa iesi putin din "tipar", poti pastra o piesa vestimentara in culoarea preferata si o combini cu o alta culoarea.
Se pare ca nimeni numai e unic in ziua de azi, peste tot se copiaza si plagiaza... asa ca fii cat se poate de naturata... fii tu insuti
Ne mai auzim
In primul rand tot ataTa respect ai din pArtea celorlalti indiferent cum te imbraci.eu sincer nu tin cont de "ce se poArta" eu port negru pentru ca imi place si nu-mi pasa ce cred ceilalti...Nu e o tragedie ca ti-aI luat niste haine rozimportaNt e sa iti stea bine.Si in plus nu o sa porti tot timpul aceleasi haine cu timpul sigur ai okzia sa iti iei si articolele verzi sunt sigura.
daca cineva o sa vina sa iti zic de ce porti roz ca e la moda verde sa-l dAI dracu
bye
Eu zic ca nu are nimic
Trebuia sa schimbi si tu, sa incerci pe alte culori. Vorba aia:Incercarea moarte n-are. Si in plus rozul este foarte
dragut si se potriveste la parul brunet.
Pai nu are nimic...
tu trebuie sa te imbrac cu te simti bine ...nu neaparat ce culoare se poarta ...
eu ti.am dat un sfat ...deki faci ce vrei
Bfta :*
xoxoxoCuteRoxyxoxoxo întreabă: