Cel de la Bourjois healthy mix, il gasesti in Sephora si nici nu e scump, are o acoperire mai lejera.
Depinde ce intelegi prin "bun"
eu as zice cu cat mai putine chimicale cu atat mai bun. uitate pe eticheta lor si cele care nu contin parfum sau parabeni sunt cele mai bune.bineinteles nu si ieftine. cele de la vichy nu sunt extraordinare desi scumpe.as recomanda mai de graba cele de la ivatherm sau neutogena. daca ai ten gras fondurile de ten anticomedogenice sunt cele mai bune.de obicei scrie pe el " anticomedogenic".cu o acoperire foarte mare am auzit si despre dermablend insa in strainatate. a nu se confunda cu vichy dermablend care este cu totul altceva.incearca fondurile de ten din farmacii oricum...iar daca vrei ceva putin mai ieftin avon pentru ten sensibil e bunicel.
Estee Lauder Double Wear. Este genial. Te simţi de parcă nu ai purta fond de ten. Are putere de acoperire medie spre mare, rezistă 10-12 ore fără probleme, arată ca o a doua piele şi, mai presus de toate, poţi cere mostră de la Sephora să vezi dacă este sau nu pentru tine. Dezavantajele sunt că nu are pompiţă (... deci te descurci cum poţi, eventual cumperi o pompiţă) şi preţul care este de 205 lei în Sephora şi undeva la 150 lei pe Aoro. Dintre toate pe care le-am încercat şi despre care am citit, ăsta este cel mai bun.
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: