| RalucaRallu15 a întrebat:

Hey fetelorwinking... cine ma ajuta cu niste sfaturi?
Am tenul gras cu acnee si cateva coșuri, cum le pot "ascunde" pentru a tine cat mai mult? Am incercat cu BB Cream dar nu ascunde asa mult, fondul de ten lichid mi se strange pe fata dupa ceva timp si nu stiu cum sa procedez sa fac sa reziste pe fata cat mai mult timp fara sa se stranga sau asa...

6 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Nu te da cu toate cremele alea, care mai rau iti fac.
Mergi la dermatolog si i-ati ceva remedii naturiste.

| stolz a răspuns:

În loc să te dai cu fond de ten în fiecare zi și să agravezi situația, mai bine mergi la dermatolog. E cea mai ok cale, îți va da o crema potrivită pentru tenul tău.

| Valentina_Clara_1998 a răspuns:

Eu zic sa îți iei o soluție tonica sau apa micelara! si eu am foarte multe coșuri pe frunte si pe fata si ma dau cu ea in fiecare dimineața si seara cu o discheta! funda?

| bogdan24 a răspuns:

Mai schimba sangele! laughing

| Eusuntalacare a răspuns:

Nu încerca sa le ascunzi pentru ca se va vedea oribil, încearcă sa iti lasi tenul sa respire si fa-ti marți făcute in casa, cauta pe net, si daca ai puncte sub piele du-te la un salon....eu am ft multe si trebuie sa merg....pentru ca nu mi le pot scoate singura.

| iMaya12imc a răspuns:

Daca vrei sa le ascunzi incearca dondul de ten Estee Lauder Double Wear. Ascunde tot, aboslut tot, fara gluma. Dar e ceva mai scumpicel cam undeva la 250 lei. Dar asta nu e o solutie. Iti recomand sa mergi la un dermatolog sau la farmacie sa iti tratezi acele cosuri si acneea. Pupici :*