Foloseste o crema pe baza de aloe vera sau fugi si cumpara o emulsie dupa depilare de la Gerocossen cu aloe vera si galbenele. E foarte ieftin. In jur de 5-6 lei. Mie imi place foarte mult si intra rapid in piele. Acesta calmeaza iritatiile dupa epilare. Uite asa arata: http://www.cosmeticeromanesti.ro/......25-ml.html
Sper ca te-am ajutat.;)
Parerea mea este ca arr trebui sa te duci la farmacie... Poti sa povestesti farmacistul sau sa-ti cumperi o crema cu aloe. cred ca mai bine ii povestesti farmacistului.
Si eu ma irit cand ma fac cu epilatorul!
Da-ti cu crema de galbenele! O sa iti treaca pana a doua zi daca iti dai. Mie asa imi trece iritatia.
Buna! Aici ai cateva sfaturi
http://idieta.ro/forums/archive/index.php/t-6927.html
succes si distractie placuta
Pai incearca sa-ti pui comprese cu apa, sa te dai cu creme, ceva de genul. Ar trebui sa-ti treaca pana maine... Sau daca nu, ia maine ciorapi [dres], chiar daca e vara si e cald nu prea ai alta solutie. Ciorapii mai atenueaza iritarea, nu se vede asa de naspa.
Da'te cu crema hidratanta, sau crema pentru dupa epilare, oricum orice ai face nu va trece pana a2-a zi
Poate pana maine nu vei reusi mare lucru dar oricum cand mai ai probleme dintr-astea spala-te cu suc de lamaie si mai incearca sa masezi picioarele cu crema hidratanta! have fun
Nu-ti recomand sa te dai cu lamaie pe picioarele iritate. Te va ustura ingrozitor.
Buna! Eu dupa ce ma epilez, folosesc ulei Johnson's Baby si nu ma mai irit, decat fooooarte, foarte putin. Incearca si tu, daca nu, ai putea sa porti niste dress-uri, daca merg la rochita si daca nu ai sandale... Succes!
Nu va iritati fratee
se face rosu la fiecare firicel smuls, e normal.
mai bine e sa folosesti epilatoru` decat din aia de la veet ca iti creste par mai des si negru si urat
Multumesc pentru fundita.
Intr-adevar, cu emulsia aceea ti-a disparut roseata de tot sau cum a actionat?
@ ela M-am dat de doua ori pana acum si aproape a disparut.Sunt foarte multumita de emulsie.Multumesc tuturor pentru. sfaturi
Alex2126 întreabă: