| Anton_Elisa_Andreea_1993 a întrebat:

Hey fetelor, voi cat de des va indreptati parul cu placa? Ce sa fac ca nu cumva sa mi se arda parul de la placa? mersi

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Pai depinde de obicei de 2 ori pe luna imi indrept tot parul, insa de multe ori imi fac 2 suvite ondulate in fata.
Ca sa nu ti se arad parul eu iti recomand sa folosesti o protectie, ti-o recomand pe cea de la kallos glossy restructural crystal fluid, e foarte buna si sigur nu iti arzi parul si o poti aplica si dupa ce ai folosit placa, mai sunt si alte produse de genul in comert dar sincer dintre toate asta mi se pare cel mai bun.

5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Mai demult trebuia sa mi-l indrept in fiecare zi pentru ca nu statea asa decat cateva ore, dar de cand l-am vopsit il indrept cam la 4 zile(dupa fiecare spalare) si sta perfect drept chiar si o saptamana, dar nu pot sa stau 1 saptamana fara sa ma spal pe par.De la placa mi s-a ars intr-adevar parul cand o foloseam des, am si spray de protectie de la Syoss si mi se pare bun, nu e excelent, dar e bun.
Foloseste masti si tratamente pentru par uscat si deteriorat si parul nu va mai avea asa mult de suferit.

| Diixy a răspuns:

De fiecare data dupa ce ma spal pe caphappy usuc parul apoi il fac cu placa, asa va fi mai mult timp drept. happy

| kitten95 a răspuns:

Eu imi indreptam parul zilnic acum vreo 2-3 luni. am folosit protectie de par si nu mi s`a ars. eu am un Remington s9500 si mi`l indreptam fara sa il sectionez, asa din mare(statea drept toata ziua si nu il ardeam deloc, dar dupa o vreme oricum varfurile se aspresc). am folosit protect-ion de la ga.ma, cv firma italiana. e la 20 de lei si din cate imi amintesc e de la londa. o am de cv vreme si e foarte bunahappy

| Anton_Elisa_Andreea_1993 explică:

Mersi mult pentru sfaturi!winking

| camelis a răspuns:

Eu am parul cret si inainte ma indreptam foarte des (aprox in fiecare zi ) dar nu imi facea bine deloc iar acum a, decis sa il mai las si cret asa ca sfatul meu este sa te indrepti ocazional pentru ca til distrugi si cu timpul incepe sa cada iar pentru ulei de placa toate aceste produse mie imi ingrasau foarte rau parul parca eram nespalata pe par de nu stiu cate zile :*