| diana_6081 a întrebat:

Hey fetelor, voi ce faceti ca sa scpati de parul nedorit dintre buze si nas (nu stiu cum se cheama rolling on the floor? si de cel dintre sprancene (mai ales cele care au in zonele acestea sa ma ajute), dar recomandati-mi ceva care sa nu irite si sa nu raneasca pielea (am o piele ffff.sensibila). Spuneti-mi va rog exact cum se face ca n-am mai incercat ca am doar 12 ani...si ziceti-mi si marca NEAPARAT big grin. FUNDA pentru cel mai complex si mai bun raspuns. :******

Răspuns Câştigător
| Crisstina a răspuns:

Eu iti recomand sa nu incepi de acum sa te epilezi, pentru ca apoi toata viata vei face asta. Mustata (parul dintre buze si nas) e recomandat sa o epilezi cu ceara.Nici intr-un caz nu cu crema, pentru ca apoi, dupa ce ca a doua zi incepe sa cresca, creste si mai urat. Pentru prima data eu spun sa mergi la un salon sa te epileze cineva care se pricepe, si sa poata sa iti dea sfaturi in functie de cat de sensibila iti este pielea. Acolo te va epila cu ceara calda (nu doare numai un pic). Apoi, pe viitor poti sa iti cumperi benzi de ceara speciale pentru fata (eu folosesc Gerocossen) si iti poti lua mustata tu singura, acasa. Parul dintre sprancene se ia cu penseta. In caz ca doresti sa iti pensezi sprancenele mai mult, iti recomand ca prima data sa te lasi pe mana cuiva priceput pentru a-ti da o forma sprancenelor, dupa care o vei putea mentine tu. Bafta!

6 răspunsuri:
| EmaEmax a răspuns:

Eu folosesc penseta

| rosesonfire a răspuns:

Mustata o epilez cu crema si parul dintre spracene le iau cu penseta :*

| ComeToTheDarkSideWeHaveCookies a răspuns:

Parul dintre buze si nas(alias mustata)poate fi epilat sau decolorat(nu stiu cu ce probabil cu apa oxigenata-->vezi la un salon de cosmetica)iar cel dintre sprancene poate fi pensat insa nu recomand niciuna din variante tu fiind prea mica. vei ajunge sa ai niste ''omizi'' in loc de sprancene la 15 ani iar de mustata stai linistita ca toata lumea are laughingwinking

| CristinaKti a răspuns:

Benzi depilatoare de la Farmec nu folosesc dar foloseste sora mea si sunt foarte bune cat despre parul dintre sprancene penseazal :*

| sarpe65 a răspuns:

Poti scapa de par cu ulei de furnici e 100% natural si parul nu mai iese deloc http://www.okazii.ro/......a112635170

| pink94 a răspuns:

Parul dintre buza si nas se numeste "mustata". Foloseste crema epilatoare de la farmec pentru zone sensibile, aplici crema, lasi 10 minute sa actioneze (timpul depinde de cat de mult par ai)pe urma indepartezi crema cu apa si te stergi bine cu un prosop preferabil dur sa mearga tot parul.Eu asa fac si scap de mustata in 10 minutebatting eyelashes.
Iar pentru sprancene, du-te la un salon de infrumusetarebatting eyelashesvorbeste cu o cosmeticiana si te va ajuta. Sper ca ti-am fost de folos.
O seara placuta.