| anncky a întrebat:

Hey.FUNDA.1. mi-am luat o sticluta mica de ulei de ricin, cat ar trebui sa folosesc o dta[pentru par], 1-2 lingurite? 2. voi de cate ori folositi uleiul de ricin pe saptamana? 3.Trebuie sa dau numai la radacina sau si putin la varfuri?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună dimineața.
Nu am mai folosit ulei de ricin de mult timp (mi-a crescut părul suficient de mult), însă știu că se folosește o dată/săptămână și se aplică pe părul murdar, cu 30-40 minute înainte de a face baie la cap sau, îl poți aplica seara la rădăcini, iar a II-a zi te speli și te clătești normal.
Pentru vârfuri, recomand uleiul de măsline și/sau o fiolă de vitamina E.
Baftă!

2 răspunsuri:
| BeatriceBiaa a răspuns:

Poti face o masca de par din 2-3 lingurite de ulei de ricin, 2-3 de ulei de masline si 1 galbenus de ou.Amesteci pana se face o pasta, o intinzi pe parul umed(pentru a fi mai usor) pe lungimea firului de par mai putin la radacina pentru a nu se ingrasa parulStai cu aceasta masca in jur de 30 min si apoi te clatesti cu apa calduta. Masca e reomandata 1 data pe saptamana insa dupa 3 luni poti sa mai faci o pauza.

| traveler a răspuns:

Si grija mare RICINUL este toxic in draci OTRAVA CURATA.Deci spalate bine pe maini, nu lasa sa iti intre apa in ochi, nu inghiti.Intra pe net si convingete.Succes