| Morena30 a întrebat:

Hey, girls! Eu am un par cu mult volum, ondulat si as vrea sa achizitionez o noua placa de par pentru ca cea veche nu da rezultate foarte bune. Mi-ati putea recomanda un model care sa protejeze parul, sa nu-l arda si parul sa nu mai aiba atat volum? De preferat ar fi Remingtonbatting eyelashes. Multumesc anticipat! Funda >>::

6 răspunsuri:
| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Orice placa Remington e buna, dar nici una nu protejeaza.Pt protectie este necesara o solutie aplicata inainte de a te face cu placa.Pt a nu mai avea asa mult volum parul trebuie cat mai filat.

| HabarNuStiu a răspuns:

Placile de la Remington sunt bune, e adevarat, dar eu una ti-as recomanda Rowenta Respect CF7710 pentru ca este o placa de par unica ce te ajuta sa iti pastrezi parul frumos si sanatos.
Placa RESPECT de la Rowenta va ajuta sa recapatati puterea firului de par.
Cu 25% mai multa rezistenta dupa doar 2 saptamani de utilizare, afecteaza mai putin parul in timpul perierii si stilizarii
Setare automata a temperaturii in functie de tipul si sensibilitatea parului, se poate selecta tipul de par: putin ondulat, ondulat normal, ondulat cu fir gros, apoi in selectie in functie de starea de sanatate a parului : par normal (gros si sanatos), par fragil ( fin si slabit), par deteriorat (uscat si fara viata)
Tehnologia ULTRA SHINE NANO CERAMIC ofera protectie si un luciu perfect parului.

| Morena30 explică:

Pai stiu ca sunt bune dar dati exemple de modele.winking

| Helper004 a răspuns:

Ia placa Remington dar ia-ti de la Syoss spray-ul Heat Protect si date inainte sa te indreptihappy

| ioana147 a răspuns:

Pai toate alea de la Remington's bune happy

| Alinutaaaalina a răspuns:

Morena,nicio placa nu protejeaza parul, nu ti-l arde daca o folosesti moderat, de exemplu o data pe saptamana sau chiar la 2 saptamanii.Eu am placa de la Remington si e lata,nu e subtire.E foarte bine, o am de un an, si sunt multumita de ea.O folosesc o data la 2 saptamani.Si eu am parul cret si cu volum, dar sunt mandra de parul meu, dar mai merge si facut cu placa cateodata.Folosesc o data pe saptamana o masca de par bazata pe ulei de masline.Asa ca bafta! Orice fata are un par frumos, daca stie sa-l ingrijeasca corespunzator. Pupici:*