| DarkRoses a întrebat:

Hey girls! Spuneti-mi si mie parerea voastra... Voi cum va epilati pe picioare? E o dilema mare pentru ca mi-e frica de aparatul epilator...:"D

Răspuns Câştigător
| BeatriceBiaa a răspuns:

Aparatul pisca la inceput dar apoi te obisnuiesti, daca totusi iti este frica poti folosi crema depilatoare insa nu este de durata in schimb daca folosesti aparatul de epilat sau ceara iti creste mai rar parul.

3 răspunsuri:
| AndrogynBeauty a răspuns:

Trage aer în piept şi pune aparatul de epilat, e cea mai bună variantă. Cu timpul, vei trece mai uşor peste "corvoada" asta, nu te va mai durea ca prima dată, stai liniştită. Avantaje:
- picioare fără păr e perioadă lungă de timp (practic până la un ciclu complet de creştere);
- curat, fără ceară lipită peste tot, fără să trebuiască să faci ceva în plus (doar un scrub înainte, ca să elimini firele de sub piele);
- epilatul este exact, în funcţie de atenţia ta, poţi elimina toate firele, ceea ce la ceară nu se întâmplă;
- după o scurtă perioadă când ai pielea iritată, aceasta se calmează şi nu mai ai treabă cu ea câteva săptămâni;
- în afară de aparat, o dată, nu ai alte costuri, iar un aparat te ţine ani de zile;
- nu există niciun pericol de accidentare (tăieturi, arsuri chimice ca în cazul cremei).
Dezavantaje:
- e puţin mai dureros;
- îţi ia mai mult timp pentru epilat.

Cam asta e ideea. Dacă n-ai bani de epilat cu laser, atunci aparatul de epilat e cea mai bună variantă. Pentru zonele intime, foarte sensibile, ceara rămâne însă singura opţiune serioasă.

| DarkRoses explică:

Ce stupidrolling on the floor)

| Lolly666 a răspuns:

Cu benzile epilatoare e cel mai bine big grin Chiar daca poate te ustura putin. Mie una nu-mi place cu aparatul.Pe langa ca te poti taia, firele iti cresc destul de repede.Cu crema iar e ok. Doar ca poate nu iti ia toate firele, si cam intr-o saptamana. iti cresc iar...