Nu fac asta dmf!
Cate conturi ai pe TPU Alex?
Asta-i singuru fa de ce
te inbeti si dupa mori?
Gramatica si prostia te tradeaza, ai mai multe.
E destul de dezgustător gestul de a roade unghii, mai ales cele de la picioare. Eu mă mai prind rupînd cîte o piele de lîngă unghii, cu dinții, pentru că nu car o forfecuță cu mine și nu-mi place să mi se agațe acea piele jumătate-desprinsă de haine și de păr. Unghiile nu le-am ros niciodată însă. Cînd eram mic nu acceptam să mi se taie unghiile doar dacă mă prosteau ai mei că facem ciorbă din ele. Trebuia să îmi pună unghiile în oala pentru ciorbă ca să mă convingă să mi le taie, cu toate acestea încă nu înțeleg de ce atîția oameni și le rod și cum se pot roade cu dinții astfel încît să nu fie zgrumțuroase și să nu se agațe de haine(?). Străduiește-te să le păstrezi puțin mai lungi unghiile de la mîini chiar dacă e puțin mai greu să le ții curate. Astfel se vor alungi și vei primi multe complimente în legătură cu aspectul lor. :-)
Am zis că le păstrez curate și 8 unghii sunt normale și lungi doar am zis că 2 sunt mai urâte de fel. eu nu mi le rod pe ălea de la picioare că este scarbos! doar pe cele de la mâini? mersi de comentariu nb
Ah, țineam globul greșit, înțeleg acum. :-)
Știu că e dezgustător să fac asta dar e greu să mă abțin să nu duc o zi măcar o dată mâna la gură ..am zis că le păstrez curate și 8 unghii sunt normale și lungi doar am zis că 2 sunt mai urâte de fel. eu nu mi le rod pe ălea de la picioare că este scarbos! doar pe cele de la mâini? mersi de comentariu nb