| AlexaGamer a întrebat:

Hey guys!

In fiecare dimineata si seara ma uit daca am mizerii sau scame mici sub unghiile de la maini si de la picioare ca nu vreau sa imi fie murdare. Adica de doua ori pe zi am grija de acestea si le controlez nu stiu de ce dar asa imi vine de obicei mi le ingrijesc dar problema e:

Cand eram mica imi rodeam foarte rar unghiile de la maini, de multe ori mi le taia mama mea cu unghiera unghiile si de la picioare si de la maini, dar acum am invatat singura cam de cateva luni dar problema este ca inca unghiile de la maini mi le tot rod.

Am avut un timp foarte lung in care la 2 degete cand imi crestea putin unghia cum o rodeam. (este ciudat la varsta mea sa fac asta dar nah asa fac multi din obisnuinta).

Si la acele 2 degete una dintre unghii am ros-o pana in carne, adica este micuta si vai de ea, nu ma doare daca o rod mai tare numai ca arat naspa si nu-mi place! Eu mi-am facut-o cu proprii dinti laughing.
Iar la celalalt deget unghia nu are forma rotunda asa cum sunt la celalalte. Cum sa va explic!? Adica la mana stanga degetul 2 in partea dreapta este perfect normala la forma dar in stanga imi este la forma destul de ascutita.

Stiti un model de unghii ascutite, nu? Deci asa imaginati-va ca unghiile mele sunt rotunjoare (normale I think this) doar cu un defect ca in stanga nu mai are forma aia rotunda ci am ros-o eu, adica am rupt-o putin inspre partea dreapta daca stiti ce zic.
Scuzati-ma ca intru in prea multe detalii dar asa sunt eu big grin.

Deci intrebarile pe care voiam sa vi le spun despre subiectul asta sunt:

-Unghia aia care este roasa cam pana la carne va mai creste? (nu pot explica cum arata dar nu e deloc dezgustatoare dar nu-mi place ca este mica si mama mea zice ca nu mai creste daca le rod atat de mult).

- Imi recomandati un tratament de unghii pentru cresterea lor? Daca da, dati-mi link eu am cautat dar n-am gasit. Si daca e mai bine sa le las sa creasca natural ziceti-mi asta pls.

- Daca de la mana dreapta degetul 2 imi voi lasa sa-mi creasca unghia atunci va avea forma normala? crying

-Ar trebui sa ma duc undeva la salon sa-mi fac programare ca ei sa-mi infrumuseteze my nails ca sa zic asa ca vreau sa imi dea o forma mai ok.
Ce ziceti? (accepta copii de 13-14 ani?)

Si ultima chestie este ca uneori seara cand mai transpir la maini se vad niste scame si unele imi intra sub unghie si tot ma chinui sa le scot fiindca atunci cand imi cresc unghiile scama(mizeria) va ramane tot acolo, *vi se intampla, nu?*

Deciva rog daca imi dati un raspuns util va raspund la 2-3 intrebari de-ale voastre daca ati pus vreodata pe "TPU".

9 răspunsuri:
| Panamax a răspuns:

La fund cand te scarpini ce unghii folosesti?

| AlexaGamer explică (pentru Panamax):

Nu fac asta dmf!

| Panamax a răspuns (pentru AlexaGamer):

Cate conturi ai pe TPU Alex?

| AlexaGamer explică (pentru Panamax):

Asta-i singuru fa de ce
te inbeti si dupa mori? rolling on the floor

| Panamax a răspuns (pentru AlexaGamer):

Gramatica si prostia te tradeaza, ai mai multe.

| Nătărău a răspuns:

E destul de dezgustător gestul de a roade unghii, mai ales cele de la picioare. Eu mă mai prind rupînd cîte o piele de lîngă unghii, cu dinții, pentru că nu car o forfecuță cu mine și nu-mi place să mi se agațe acea piele jumătate-desprinsă de haine și de păr. Unghiile nu le-am ros niciodată însă. Cînd eram mic nu acceptam să mi se taie unghiile doar dacă mă prosteau ai mei că facem ciorbă din ele. Trebuia să îmi pună unghiile în oala pentru ciorbă ca să mă convingă să mi le taie, cu toate acestea încă nu înțeleg de ce atîția oameni și le rod și cum se pot roade cu dinții astfel încît să nu fie zgrumțuroase și să nu se agațe de haine(?). Străduiește-te să le păstrezi puțin mai lungi unghiile de la mîini chiar dacă e puțin mai greu să le ții curate. Astfel se vor alungi și vei primi multe complimente în legătură cu aspectul lor. :-)

| AlexaGamer explică (pentru Nătărău):

Am zis că le păstrez curate și 8 unghii sunt normale și lungi doar am zis că 2 sunt mai urâte de fel. eu nu mi le rod pe ălea de la picioare că este scarbos! doar pe cele de la mâini? mersi de comentariu nb

| Nătărău a răspuns (pentru AlexaGamer):

Ah, țineam globul greșit, înțeleg acum. :-)

| AlexaGamer explică:

Știu că e dezgustător să fac asta dar e greu să mă abțin să nu duc o zi măcar o dată mâna la gură ..am zis că le păstrez curate și 8 unghii sunt normale și lungi doar am zis că 2 sunt mai urâte de fel. eu nu mi le rod pe ălea de la picioare că este scarbos! doar pe cele de la mâini? mersi de comentariu nb