| Инна a întrebat:

Hey guys. vreau demult sa-mi fac breton intr-o parte, dar mama nu-mi da voie deoarece am fruntea mare si nu-mi va sta frumos(parerea ei), si as vrea sa-mi spuneti poate imi va sta bine si imi voi face.bye...winking

Răspuns Câştigător
| lacebunny a răspuns:

Bretonul avantajeaza in primul rand persoanele cu fata mai lunga sau cu fruntea lata, pentru ca mascheaza aceasta lungime si face fata mai rotunda. Indiferent de tipul lui : taiat drept sau lateral, eu cred ca bretonul te va prinde de minune!

5 răspunsuri:
| Vio199 a răspuns:

Hmm...poate iti va sta bine cu breton intr-o parte lung nu scurt ptc o sa ai volum si daca ai si fruntea mare si vine si bretonu cu niste volum in +... nu o sa te prinda bine dar, mai bine du`te la un salon cu profesionisti si intreaba`i pe ei cum ti-ar sta mai bine.

| AzZy a răspuns:

Parerea mea este ca daca ai fruntea mare iti sta bine cu breton pe toata fruntea, dar nici intr-o parte nu e rau. Daca mma ta ti-a spus sa nu iti faci probabil inseamna ca iti sta foarte bine si te defineste ACEASTA cufura asa ca... depinde de tine daca vrei sa te schimbi
Daca chiar vrei spune-i mamei tale cu hotarare si maturitate ca vrei si prezinta-i avantajele si dezavantajele, dar nu te mataii sau sa incepi sa tipi pentru ca va spune ca nu esti suficient de matura si nu stii ce faci. Bine asta depinde si de varsta. Baftabig hug

Fundissa?

| Faηta a răspuns:

Dimpotriva, daca ai fruntea lata iti sta mai bine rolling on the floor

Eu zic sa-ti faci bretonul intr-o parte, du-te pe furis si tunde'te ca nu au ce sa-ti faca laughing

Bye :heart

| Rozipan a răspuns:

Si eu am fruntea mare si am preton introparte si imi sta mult mai bine decat fara breton

| alexandra_7957 a răspuns:

Sie eu aveam o urma de ezitare inainte de imi face breton, dar tot mi l-am facut si este si intr-oparte.
Dupa parerea unui stilist, stiu asta, deoarece si o prietene de-a mea a vrut sa isi faca, si i-a spus ca nu i-ar sta bine deoarece are fruntea mica, in schimb mie imi sta bine ca cica nu am fruntea mica.
Deci in concluzie ti-ar sta mult mai bine cu breton, mai ales ca ai fruntea mare.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Funda?