| andreeandreea18 a întrebat:

Hey hum. ce sa fac sa imi apropii picioarele? sunt cam departate unul de altul, adica am paranteze.pls:*funda.si inca ceva. ce fac se imi albesc dintii, fara albire va rog.pls funda:X

6 răspunsuri:
| madu1295 a răspuns:

La chestia cu parantezele n-am idee. Cel putin eu sunt de parere ca asa esti de cand te-ai nascut, iar de refacut nu cred ca s-ar putea face ceva! happy Insa cu albirea dintilor, am auzit si eu ceva, sincer am inceput sa rad la inceput, dar mi s-a confirmat de mai multe ori; cica trebuie' sa pui un pliculet de praf de copt si putinica apa, si s-o folosesti ca pe pasta de dinti! Suna cam ciudat, I know, dar...vezi si tu! happy

| SmRpT a răspuns:

Iei un elastic iti legi genunchii unu de altu', stai asa vreo 2 zile si pentru dinti mai albi foloseste colgate 3d white sau ceva de genu!

| Zenithf a răspuns:

Stii chestia aia cu folosirea aspirinei ca anticonceptional? Daca o folosesti asa, iti antrenezi muschii picioarelor si este posibil ca sa ti le apropie.
Pentru albitul dintilor, nu-i chiar nimic de ras referitor la praful de copt. Bicarbonatul de calciu este folosit si in paste de dinti, dupa cum probabil stii. Presara bicarbonatul (praful de copt) pe pasta de dinti de pe periuta, si spala-te pe dinti asa.
Totodata, fereste-te de anumite alimente, coloranti alimentari, alimentele care pateaza (sucuri din comert, unele fructe).

| unknownn a răspuns:

N-ai cum sa ai dintii albi fara albire. Poti sa te speli tu cu 7 paste de dinti.Pasta de dinti nu e facuta ca sa albeasca dintii, ci ca sa ii ingrijeasca.

| pinkpumpkin a răspuns:

La aia cu picioarele...pai ingasate un pic.suna stupid.si nu are sens da daca chiar te derenjeza. Sau mai bine fii mandra asa cum esti.Multe persoane au asa, si mie mi se pare ok.Cat despre dinti. spala-te de mai mult de 3 ori pe zi.Dar ai grija la pasta(poate nu e buna aia pe care o folosesti). Schimba pasta cand schimbi periuta(asa recomanda si dentistii). Bafta

| AndraaP a răspuns:

Pentru picioare. nu se poate face nimic. asa te.ai nascut laughing
iar pentru dinti: pasta de dinti colgate max white one e super buna - spun asta din experienta chiar se albesc dupa cateva zile sau, te poti spala intai cu bicarbonat de masa, iar apoi cu pastabig grin