Eu imi fac masca cu aspirina si ti-o recomand, este foarte eficenta!:* http://www.youtube.com/watch?v=KDy0fpcW4Ls&feature=fvst..... fundita :D?
Iti apar cosuri de la transpiratie si pentru ca ai tenul gras.In fiecare dimineata spalate pe fata cu sapun.Eu asa am facut si miau ma trecut!
succes
Du-te la dermatolog, el este in masura sa-ti dea un tratament potrivit.Eu asa am facut si a functionat,
Eu am folosit Ivatherm Akne-Syt, 40-50 lei in farmacie.
Deci eu aveam cos in piele o frumusete care nici dupa 4 zile nu avea de gand sa se duca. Si in fiecare seara timp de 3 zile m-am dat cu crema. Si in a 3 a zi coaja a cazut. Trebuia sa ma dau si dimineata, poate trecea mai repede.
Si m-am mai dat inca vreo 2-3 zile ca sa se refaca pielea sa nu ramana semn. Si nu a ramas .
Si la mine
Macar un utilizator e de acord cu mine aici.
Mereu!
Dar nu mi cere bani sa fii de acord cu mine... ca asa nu ma mai joc.
Daca este pe cap acoperitil cu parul daca este al tundeva faci o solutie de culoarea pieli tale si acoli tio pui pe cosi.
PS:casa iti dispara cosul unpic mai repede pune in solutie putina crema, dar putina.
Spalate pe fata cu apa si sapun...sau evita stresul. de obicei cosurile sunt cauza stresului...sau daca ai parul lung tine-l legat ca sa poata fata sa respire
.
Eu am mers la dermatolog, unde mi-a dat niste creme si sincera sa fiu, am avut colegi care-mi ziceau ca incep sa mi se duca cosurile.Si vad si eu niste rezultate cand ma uit in oglinda
Exista in farmacii, creme speciale pentru cosuri. Dar acele creme sunt pentru adolescenti peste 16 ani.