Incearca sa nu-l mai intinzi asa des ca sa aiba timp sa se regenereze cat de cat... Eventual, incearca sa iti usuci parul cu peria si uscatorul. Nu va fi la fel de drept ca si cum l'ai fi facut cu placa dar va fi cat de cat macar nu ataca chair asa tare parul ( si uscatorul de par trebuie tinut la o distanta asa incat sa nu'ti arda si el parul! ca sa vezi cat de departe/aproape ar trebui sa'l tii, puneti mana pe par in timp cel usuci. daca te arde mana inseamna ca arde si parul) In plus iti recomand sa folosesti spray/ser care protejeaza perul impotriva caldurii. Eu am de la Syoss si e destul de bun, plus ca are efect de indreptare.
Eu vara mi'l intindeam cam o data la 2-3 zile si prin toamna mi-a parut rau, sa ros destul de tare si s-a oprit din crestere. Asa ca de vreo 2 luni nu mi le'am mai intins. Mi l'am pus pe bigudiuri, mi l'am prins in diferite moduri etc. ( gasesti multe filmulete pe youtube). Si acum e din nou sanatos, matasos si sunt hotarata sa nu mai folosesc placa asa des pentru ca face rau parului.Incearca si tu sa gasesti solutii ca si mine. Prindel in diferite moduri, dau pune'l pe bigudiuri. Te speli frumos seara pe cap, il lasi cam o jumatate de ora sau mai mult sa se usuce asa pe jumatate,( pui spuma daca vrei, dar nu multa) il pui pe bigudiuri si dormi asa cu ele. Cand te trezesti vei avea niste bucle superbe, iar daca sunt prea stranse si nu iti plac forma lor, iei placa si le '' intinzi '' putin numai atat cat sa se mai lase. ( in carul in care folosesti bigudiuri cu diametrul mic!)Sau! Cu bigudiuri mari, daca piepteni frumos fiecare suvita inainte sa le pui si le pui cu foarte mare grija ( cum nu ai parul lung) vrei alea niste onduleuri nu foarte evidente si va parea aproape drept... Gaseste solutii si lasa'ti parul sa mai despire si el un pic!
Bafta!
Pai poti sa iti iei un ulei de par cu care nu iti mai arzi parul sau cauti un balsam/crema/masca de par care sa iti intinda parul(sfaturi de la stilist)
Ei bine... ceara de par ^^
De obicei o gasesti in farmacii la 15-20 lei, va fi usor sa o gasesti.
Dai doar de 2 ori cu mana in par si se indreapta ^^
Ceea ce e clar e ca nici un produs nu iti va face parul drept.asa ca nu spera la ceva(sunt in aceeasi situatie) dar poti folosi ulei de masline.Cu jumatate de ora inainte de a face baie da-te cu ulei pe par de la radacina la varfuri si infasoara parul intr-un prosop.stai asa 20-30 de minute dupa care il clatesti si te speli normal pe cap. Asta o sa reduca din volum, o sa-i dea stralucire, cu siguranta il va face mai drept (dar varfurile nu vor fi drepte) si va avea un aspect placut. Inca ceva. se va aranja mai usor si va fi mai usor de intins cu placa! Sper ca te-am ajutat:*
In primul rand, lasa-l sa se regenereze. Dupa ce si-a revenit du-te la coafor si zi cum vrei sa il ai. Daca ti-l tunzi intr-un anumit fel o luna o sa il ai cum vrei. Daca nu vrei asa, incearca cu spuma. Spuma+placa= parul mai putin ars si un efect de durata(pana la urmatoarea spalare). Pentru regenerare incearca niste shampon.
Si mie mi s-a intamplat.in timp ce-ti usuci parul cu feonul sa ai si un piapten iar cat ti-l usuci in acelasi timp piapta-ne la mine a mers da-mi pls funda
Mario1996 întreabă: