| Anila a întrebat:

Hey :* In acest weekend voi merge la o aniversare extrem de importanta pentru mine. cum sa ma aranjez? nu sunt vreo fashionista, nu prea ma machiez... vreau ceva simplu dar care sa fie ..nu stiu.* am ochii albastri si vreau sa imi iasa in evidenta big grin Daca aveti idei sau aveti vreun machiaj care va place, nu ezitati sa mi.l spuneti. * P.S. nu prea stiu sa ma machiez dar sunt ok. Multumesc happy

7 răspunsuri:
| MihaiStefan13 a răspuns:

Sunt baiat si nu prea sunt eu cu din astea, dar parerea mea este ca trebuie sa fi tu insuti si fi simpla si sa nu ai kg de farduri pe fata...Parerea mea adica eu mai mult apreciez o fata simpla decat un pom de craciun si cu fardurile date asa doar cat sa fie adica modest.

| Hudea_Liviu_1962 a răspuns:

Fi doar tu, naturală.

| SweetPuppy a răspuns:

Ai putea icerca o bluza mai lunguta albastra...cu o pereche de colanti negri..si niste balerini negri/albastrii, funda?

| supradozadenebunie5 a răspuns:

Incearca sa fi tu insati o rochita draguta niste pantofi un macheaj mai sters adica sa fi cat mai simpla pentru ca cu cat esti mai simpla cu atat esti mai frumoasa parerea mea

| BiuL a răspuns:

In primul rand unde mergi si cati ani? Daa mergi acasa la sarbatorita evident ca nu te aranjezi ca si cum ai merge intr-un club.
Eu ti-as recomanda ruj rosu cu rimmel si eventual putin blush. E foarte usor, rapid si festiv.

| PassingBY a răspuns:

Dacă zici că este extrem de importantă pentru tine, atunci înseamnă că trebuie să te simţi excelent. Pentru asta, te sfătuiesc să te îmbraci cu ceva simplu, care te avantajează şi ăn care te simţi tu foarte comodă. Că degeaba porţi nu mai ştiu ce haine dacă tu nu te simţi comodă în ele. Asta o să se simtă, şi nu în sensul bun. Distracţie plăcută.