| aLLu17 a întrebat:

Hey! In ultimii 2-3 ani am parul de aceeasi marime..cand mi-l pieptan mi se rupe de la varfuri fire scurte(vreau sa precizez ca ma vopsesc o data la 2 luni)..si nu stiu ce naibii sa-i fac ca sa nu se mai rupa ..stiu ar trebui sa nu ma mai vopsesc.da vreau sa raman la aceeasi culoare a parului..stiti voi vreun remediu ceva?thinking

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

E de aceeasi marime dar nu pentru ca nu ti-ar fi crescut parul si din cauza ca ti deteriorat la varfuri si se rupea, daca vrei sa ai un par sanatos taie periodic din varfuri si fa un,, tratament,, cu ulei de ricin

| ellen68 a răspuns:

Ar trebui sa folosesti o masca de par; am avut aceeasi problema si am scapat cu asta... http://www.yves-rocher.ro/......t_id=70067 cmSrc=RollOver ti-o recomand cu placere:D

| Alinush09 a răspuns:

Buna, si mie mi s-a intamplat asta taieti varfurile si fileazatile, folosteti cumva placa?

| aLLu17 explică (pentru Alinush09):

Varfurile mi le tai o data la 1-2 luni.da tot degeaba.da folosesc din cand in cand

| Alinush09 a răspuns (pentru aLLu17):

Nu vrei sa vezi ce deteriorat mi si al meu, eu folosesc des placa dar aia de creponat si asa mis deteriorate virfuriile, ar trebui taiat mai des virfuriile mie mi s-a spus de catre o coafeza sper sa te ajute si pe tine :*