| denisa336472 a întrebat:

Hey.Inca o data am nevoie de parerile voastrehappy Acum 2 saptamani m-am facut suvite blonde cu pudrastraight face nu ma mai facusem de un an.Mi se incurca parul rau si nu pot sa ma descurt din cauza ca de la jumatatea parului in jos de la suvite sunt toata blonda.Initial nu am mai vurt sa ma fac dar am zis ca este vara si na ar trebui sa am.Acum imi pare rau, am jurat ca nu o sa mai fac greseala asta pentru ca abia mi se regenerase parul si acum iar am probleme cu el.Azi mi.am cumparat o vopsea de la Kallos o nuanta de blond deschis pentru ca vreau sa raman decat cu o culoare in cap si o data la 2 luni sa imi iau blond din ce in ce mai inchis pentru a ramane la culoare mea:castaniu inchis.Crede-ti ca fac bine? Sau nu ar trebui sa ma vopsesc? multumeschappy

1 răspuns:
| MirunaC a răspuns:

Cred ca e bine sa nu te vopsesti si sa astepti sa ti se duca ce ai acum. Daca te vopsesti nu vei mai ajunge niciodata la culoarea ta initiala.Vor exista diferente si ti se va deteriora mai rau.Foloseste un sampon pentru par ce se incurca si te vei pieptana mult mai usor.De asemenea uda piaptanul inainte(nu folosi peria ci un piaptan cu dintii rari). Succes oricum.