| denisa336472 a întrebat:

Hey.Inca o data am nevoie de parerile voastre Acum 2 saptamani m-am facut suvite blonde cu pudra nu ma mai facusem de un an.Mi se incurca parul rau si nu pot sa ma descurt din cauza ca de la jumatatea parului in jos de la suvite sunt toata blonda.Initial nu am mai vurt sa ma fac dar am zis ca este vara si na ar trebui sa am.Acum imi pare rau, am jurat ca nu o sa mai fac greseala asta pentru ca abia mi se regenerase parul si acum iar am probleme cu el.Azi mi.am cumparat o vopsea de la Kallos o nuanta de blond deschis pentru ca vreau sa raman decat cu o culoare in cap si o data la 2 luni sa imi iau blond din ce in ce mai inchis pentru a ramane la culoare mea:castaniu inchis.Crede-ti ca fac bine? Sau nu ar trebui sa ma vopsesc? multumesc

3 răspunsuri:
| Luiyza a răspuns:

Pai dac ate vei vopsi din 2 in doua luni eu sincer cred ca cu timpul vei avea probleme(de ex:iti poate cadea parul, ti de va rupe, vei avea firele despicate etc)dar daca tu crezi ca faci bine e alegerea ta.Te-am pupat:X:X

| BombonicaXD a răspuns:

Nu te mai vopsi, ca vei ramane fara par, vorbesc serios.Asteapta pana se duce toata culoare de pe par, in urma spalarilor pe cap.Asta ar fi prima varianta.A doua ar fi sa te vopsesti castaniu inchis,culoarea ta, si sa nu te mai vopsesti deloc pana se regenereaza parul.Iar daca zici ca e vopsit de la jumatate in jos blond, tunde-ti tot parul vopsit, ca sa scapi de parul degradat, iar suvitele lasa-le sa se decoloreze in timp.Bafta!

Răspuns utilizator avertizat