| Ema1234 a întrebat:

Hey(INTREBARE PTR FETE, DACA ESTI BAIAT DAI BACK)!
fAZA E CA. N`AM burtica prea mare chiar nu se vede dar.am sanii uriasi si-z mare in spatesadSi peste ceva zice am un eveniment important. si vrea sa ma duc in rochie.(nu prea port sutien)dar acolo o sa port...si am sanii prea mari si sunt si in spate mare. j apar najpacrying...nu pot sa port un maieu so somthing that.numai tricouri si nici p`alea.imi iau peste, o bluza d treining ceva. nu stiu dc am sanii prea mari! j am numai 12 ani.Si e urat ca sunt si pere. Ce trebuie sa fac sau ce trebuie sa port?! Stiu ca trebuie ceva mai lugutz, dar se vede uratsad dau funda >mare:

2 răspunsuri:
| Fdstra a răspuns:

Pai in primul rand alege nuante inchise in ceea ce priveste vestimentatia-rochia,te vor subtia si iti vor da o alura diferita,sa nu fie una stramta si nici de un material tare si lucios, cum e mataseawinking Peste rochita poti lua un bolero asortat, cat mai simplu posibilthinking

| Mynewlifestyle a răspuns:

Pai...alege o rochita mai larga care sa iti puna in evidenta sanii pentru asta sigur nu ar fi o problema si poti purta un bolero in spate ca sanu se vada asa clartongue :*:*pup