| annie_5597 a întrebat:

Hey!
la ce varsta e ok sa porti tocuri( nu foarte mari cam 6 cm) la scoala?

13 răspunsuri:
| anduta160 a răspuns:

Peste 15 ani la liceu este ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. eu zic ca ar fi bine pe la varsta de 14 ani, dar nu-ti fa un obicei din asta nu e sanatoshappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai? in plus nu e recomandat...nu de alta dar stii ca multi copii alearga, se imping ai putea cadea si dupa aceaa glezna sucita

| patty32 a răspuns:

Eu purtam si in clasa a6a [mai rar] big grin
Si in a7a aproape zilnicbatting eyelashes [mai ales iarna, ca aveam cizmele cu toc blushing]
Kisses :*

| Asdffd a răspuns:

Buna!
Poi de la 12 ani potii sa porti 2 cm
Si 6 cm...pe la vreo 14-16winking

| sensesDelight a răspuns:

Depinde și de școala și profesorii la care ești tu + dirigintele. Noua diriga ne face capul calendar numai de la puțin machiaj, așa că nimeni n-are tupeu să vină cu tocuri. Dar văd alte clase, și majoritatea din a 9a încep să se aranjeze, să fie mai "domnișoare". Însă eu zic că mai OK e fără tocuri, mai ales la școală. Sunt incomode. Dar, deh. Fiecare cu plăcerile lui. ^_^

| DenysaLove a răspuns:

Eu port de la 13 ani (acum am 15)

| pantera2011 a răspuns:

Sincer eu port tocuri de la 13 ani jumate da bine nu din aleea subtire asa foloseam saboti cu toc plin inalte...tocuri cam de la 16 ani cam asa... dar sincer nu prea folosesc ca imi omoara picioarele si sincer parerea mea e daca esti inca tanara sa nu te obisnuiesti cu tocuri ca acum te razi e ok dar cand o sa ajungi o anumita varsta mai batrana o sa le simti

| Maria_3938 a răspuns:

Cred ca la scoala n-ar fi prea potrivit sa porti tocuri, mai ales daca ai profesori stricti.
Insa la petreceri ai putea sa porti tocuri de pe la vreo 12-13 ani.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu mai devreme de 17 ani.

| loricel a răspuns:

Dupa 15 ani, parerea mea.

| 009 a răspuns:

Nu e prea sanatos si cred ca de la liceu da poti incerca si in generala da depinde de dirig sau diriga la mine cat a comentat la cum ma imbrac de s-a saturat si maikmealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie una imi place enorm sa port tocuri prin casa, sau cand esram mai mica ma jucam pe strada cu prietenele mele cu tocurile inalte ale mamai si gentile ei.Acum sa revenim! Cred ca este normal si firesc sa-ti pui aceasta intrebare, de aceea eu cred ca poti purta tocuri atunci cand simti tu ca esti sigura pe tine si ca nu te faci de rusine in fata profesorilor sau colegilor (ar fi foarte urat sa fii unica fata din clasa care poarta tocuri). Bafta!

Întrebări similare