| ferete a întrebat:

Hey! la chat scrie ca trebuie sa am minim 100 de funde! dar ceilalti copchii de pe chat nu au 100 de funde dar sunt seniori! nu e drept!

9 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

E vorba de 100 de raspunsuri nu 100 de funde happy

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este adevarat, regula este sa fii senior si pentru asta ai nevoie sa fi dat cel putin 100 de raspunsuri(nu sa ai 100 funde) si sa ai cel putin 10 zile pe TPU. Numai bine!

| Tweetymrrr a răspuns:

Nu este vorba de funde, ci de răspunsuri. Trebuie să postezi o sută de răspunsuri şi vei putea scrie pe chat, trimite mesaje private sau vota.
Succes!

| Alrawan a răspuns:

Iti trebuie 100 de raspunsuri, nu 100 de 'funde' ca sa fi senior! poti sa ai si 2 funda, dar nu asta conteaza, conteaza punctele si raspunsurile [minim 100winking]

| filaret03 a răspuns:

Iti trebuie puncte uite eu am 15316 puncte si 18 funde si sunt seniorbig grin

| Klepto a răspuns:

De unde ati scornit chestia asta cu fundele? Fabricati motive sa va terminati raspunsurile in "funda te rog ca sa fiu si eu senior"?
Asta a zis Blondette de N0name "Ca să devii membru "Senior" trebuie să ai peste 100 de răspunsuri şi cel puţin 10 zile de la data înregistrării. Pentru mai multe detalii intră aici: http://www.TPU.ro/blog/?p=2183.", asta trebuie, *copyright violation not intented*.

| kottur007 a răspuns:

100 de raspunsuri si 10 zile pe sitehappy

| ferete explică:

Na asta-i viata!

Întrebări similare