anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Mai de mult am fost vopsita iar acum parul meu natural a crescut cam de 3-4 degete. O data la 3 zile dupa ce fac baie la cap il indrept cu placa. Astazi am observat ca unde am parul vopsit se aseaza normal, iar unde il am crescut natural sta foarte aspru si ridicat. Seamana cu cel de papusa. Ce as putea sa ii fac?

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Pai orice vopsea mai inchisa decat parul tau natural il ingroasa, ai vazut cum au brunetele vopsite parul.Cred ca parul tau s-a subtiat mai mult de la placa.

7 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Probabil ca il ai vopsit intr-o nuanta deschisa, nu e adevarat ca orice vopsea intareste firul de par, o vopsea mai deschisa il subtiaza si atunci normal ca parul natural are alta structura decat cel vopsit.Si sa nu mai spun ca daca folosesti placa asa de des parul se subtiaza si mai mult.Nu ai ce sa faci decat sa il vopsesti si la radacina sau sa insisti cu placa mai mult.

| anonim_4396 explică (pentru Bondarel99):

Parul meu natural este saten mediu iar partea vopsita este un castaniu inchis

| anonim_4396 explică (pentru Bondarel99):

Care este vopseava ce intareste firul de par?

| Bondarel99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai orice vopsea mai inchisa decat parul tau natural il ingroasa, ai vazut cum au brunetele vopsite parul.Cred ca parul tau s-a subtiat mai mult de la placa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ce ai tu crescut pe acolo e foarte posibil sa fie fire de 3-5 cm. Asa are toata lumea, cuib de pasarele. Eu dimineata cand plec il ud acolo cu apa si dau cu fixativ peste. La mine merge cat sa nu ma trezesc cu antene si sa prind pro fm laughing.

| ema_2625 a răspuns:

Ori îl vopseţti să fie uniform, căci vopseaua întăreşte firul de păr, ori aplici spumă de păr intesa sau fixativ, gel de păr.

| ema_2625 a răspuns:

Ori îl vopseşti să fie uniform, căci vopseaua întăreşte firul de păr, ori aplici spumă de păr intesa sau fixativ, gel de păr.

| PISIPISI14 a răspuns:

Vopsestel pe tot