| Diixy a întrebat:

Hey! happy
Maine dimineata plec la mare, azi mi-a venit ciclulstraight face. Pentru a putea sa imi iau costum de baie as putea folosi ob-uri? Mentionez ca am 13 ani happy! Ce fac de ob-uri?(daca se poate)
Nu vreau raspunsuri banalebig grin!
Fundita pentru cel mai bunhappy!

4 răspunsuri:
| sonya a răspuns:

Buna,

Da, poti folosi OB-uri. Nu este nici o problema. Insa trebuie sa ai in vedere faptul ca trebuie schimbat la cateva ore in functie de flux. In primele zile cred ca undeva la 2 ore. Deci trebuie sa tii cont si sa ai la tine pe plaja de schimb.

Pentru durerile de burta poti lua o pastiluta, insa daca daca e suportabila e ok. Nu cred ca mentrusatia o sa te tina mai mult pentru ca este foarte cald. Dar este bine ca la orele de foc sa nu stai la soare din mai multe motive.

Poti intra in apa, poti face ce vrei atat timp cat ai grija de igiena ta.

Pa, pa.

| Diixy explică:

Fel*

| TiaFCRB a răspuns:

Nu sunt bune pentru varsta ta cele care se introduc inauntru..adik tampoane interne
dca vrei sa faci baie sa intri in mare imedita dupa ce ai iesit du-te si schimbatil cu cu unul nouj.e cel mai bine

| xCrinax a răspuns:

Iti recomand o.b. Mini. Sunt cele mai mici si cele mai confortabile, potrivite pentru varsta ta. Ca sa nu simti disconfortul trebuie sa le introduci mai adanc. Cand vei cumpara cutiuta vei gasi toate instructiunile de care ai nevoie. Ai grija sa nu cumperi totusi unele prea mari. Alege varianta Mini. Distractie placuta la mare!