Prea ţipătoare, e rochie de nuntă/banchet/botez. Pentru club alege nişte jeanşi skinny/colanţi lucioşi + tocuri + un tricou colorat, sau o rochie simplă mulată într-o culoare neutră. Fără sclipici, voal, pietricele şi altele.
E superba rochia, dar eu zic ca e mai potrivita pentru nunti sau botezuri, nu pentru club. O sa iesi prea tare in evidenta in club daca ai merge asa imbracata si o sa se uite toti ciudat la tine
Daca tu ai chef, de ce nu?
Oricum toți se îmbracă ca la zoo acolo
Toate care mai decare cu rochii vagabontesti si băieți stransi cu papion de gât, de ce băieții pot purta costum si noi o rochie elegantă nu?
Daca mergi in rochita aia ai grija sa mergi intr-un club de lux, nu in toate pub-urile ca o sa arati penibil!
Rochia e minunata, dar cum spune si Barbie, e mai mult pentru nunta si botez. La club trebuie să te imbraci cat mai sexy că doar e club, dar totusi nu eleganta. Eu as sugera să porti o pereche de pantaloni scurti si cu dres negru/culoarea piciorului pe dedesubt sau preferabil ciorapi pana la genunchi, tocuri daca te simt comod evident si o bluza/tricou mai decent, ca sa nu arati vulgara. Sper că te-am ajutat, pupici :* Distractie placuta! :*
Nu pentru club nu e deloc potrivita e prea eleganta, ia-ti ceva rochita neagra mulata pune-ti un colier niste pantofi si o sa fi super. succes