Bună. Da este foarte bun. Adică eu sunt mulţumită de el, părul meu numai stă ca înainte ( de parcă aş fi băgat degetele în priză ) După câteva săptămâni am observat că e mai strălucitor şi se poate observa clar că a crescut, nu foarte mult dar a crescut mai repede. Îl poţi folosi în fiecare zi. Eu nu l-am folosit în fiecare zi dar poate dacă te speli mai des ca mine va avea efecte mai rapide. Mult succes şi un păr sănătos.
Iar daca ma spal in fiecare zi, cam cat mi-ar creste in 3 saptamani. Cam cati centimetri?
E mentolat samponu? K ma ustura pielea capului...
Da. Are şi extract de plante probabil şi mentă, şi pe mine m-a usturat primadată până se obişnuieşte scalpul cu noul şampon. Poi să vedem: Părul creşte cam 1 centimetru pe lună. Mie pot să zic că mi-a crescut cam 1, 50 dar nu m-am spălat în fiecare zi. Acum probabil că ţie îţi va creşte cam 2 centimetri dacă vrei să te speli în fiecare zi, dar depinde şi de tipul părului şi al scalpului. Dacă vrei să-ţi crească părul mai repede fă-ţi masaj cam 10 minute pe zi de preferat înainte de spălare pentru că se unge părul. Asta stimulează circulaţia sângelui şi va creşte mai repede. Mult succes
As vrea sa folosesc si ulei de ricin
Poţi folosi. E foarte bun pentru vârfurile despicate
MaryMaria333 întreabă: