In primul rand, ar trebui sa iti tai varfurile arse. Apoi incearca sa folosesti un balsam de par, ti le recomand pe cele de la Oriflame.Sunt extrem de bune. Dupa ce te speli pe cap, da.te cu spuma de par si incear ca sa ti.l aranjezi cu ajutorul periei impreuna cu foenul. Poti da niste forme chiar interesante varfurilor.Am avut si eu aceeasi problema cu parul si dupa ce am inceput sa imi tai din varfuri si sa ma dau cu balsam si cu putina spuma pe parul ud inainte sa il usuc, nu am mai avut nici o problema.
Daca zici ca parul tau e drept pana la varfuri, nu are rost sa mai folosesti placa. Da-ti pe varfuri cu ceara pentru par si vor sta drepte. In loc de placa poti folosi o perie rotativa sa-l indrepti si exista fel si fel de seruri antitermice care se pulverizeaza pe par inainte de a folosi ceva cu caldura. Daca porti ochelari prinde-ti parul intr-o coada de cal simpla si lasa libere cateva suvite din breton. Sau un coc lejer. Mi se pare ca parul prins merge cel mai bine cu ochelarii.
Pai, poti sa iti cumperi o masca de par de la Avon, si dupa ce te speli pe cap, iti dai cu ea stai 30 minute, si apoi te clatesti, chiar ar merge o coada impletita pe o parte si, cred ca merge si cu ochelari
Daca parul sta in toate directiile ai putea folosi balsamul cu placenta.Si daca vrei ceva care sa mearga cu ochelarii eu as zice de o coada impletita boem pe o parte. Sper ca te-am ajutat.:*
Geniusssssss întreabă: