| HereAndNow a întrebat:

Hey! Putin ajutor va rog big grin Eu am firul de par foaarte subtire, sensibil si fin, iar podoaba capilara nu este foarte bogata. Sunt satena, lungimea 10 cm peste umar, si breton pana la ochi. Mi-e mereu frica sa-l pieptan, nu las pe nimeni sa-l atinga, incerc sa umblu cat mai delicat cu el. Nu are volum decat in ziua cand ma spal pe cap (si nici atunci foarte mult) sad App: se ingrasa repede. Na, am 13 ani (cica asa e la varsta asta chatterbox ). Dar ceea ce ma nelinisteste este structura sa foarte firava. Prietenii spun ca e frumos, chiar daca il tin mai mereu ciufulit (ca sa para mai ridicat laughing ). Deci intrebarea: Ce as putea folosi ca parul meu sa fie mai `puternic`. Va rooog raspunsuri puppy dog eyes P. S: L-am avut mereu asa, insa de data asta parca mi s-au deschis ochii.

5 răspunsuri:
| neverletmego a răspuns:

Ooof, stiu cum ebig grin. Cand ti-l usuci cu uscatorul tine-ti capul in jos, asa are mai mult volum. Si poate n-ar strica sa-ti faci si ceva masti cu ou si lamaie.

| HereAndNow explică:

Pai aerul cald de la uscator accelereaza secretia de sebum puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...sigur iti va fi de ajutor urmatoarea masca: doua galbenusuri de oua,o lingura de cacao,o lingura de suc de lamaie, doua linguri ulei de masline, o capsula stoarsa de vitamina e si o capsula stoarsa de vitamina a. Chiar da roade dar sa o faci timp de 3 luni o data pe saptamana.

| loveechocolate a răspuns:

Draga HereAndNow te sfatuiesc sa nu mai folosesti samponul si balsamul pe care il folosesti mereu si sa incerci altul nou si sa-ti faci o schimbare de luk:sa te tunzi, sa folosesti alte produse pentru par pentru ca poate astea iti fac parul asa ca si eu l-am avut asa si acum il am cu mult volum si nu mai e slab si deteriorat, oricum succes la ce vei face in viitor!kiss

| nooooc a răspuns:

Foloseste diferite produse pentru intarirea parului