| CristinaElena96 a întrebat:

Hey salut:*vreau sa stiu daca e indicat ca la 15 ani sa ma machiez cu creion doar deasupra ca o codita (creionul de la Ada) si rimel de la Mascara Super Shock(Avon), port ochelari pentru ca am miopie si nu folosesc farduri pentru pleoape, fond de ten etc. Iar seara folosesc un demachiant de la Yves Rocher.Am 2 intrebari pentru voi:* sunt bune produsele care le folosesc? si nu vi se pare prea mult ce folosesc pentru 15 ani?
si 2: e obligatoriu ca sa ma demachiez seara, rimelul se duce foarte greu si plus ca cateodata imi mai cade si cate 1-2 gene Multumesc

Răspuns Câştigător
| iubiricaa a răspuns:

laughing.prea multe produse pentru varsta ta? nu-s multe.oh go on! draga mea la varsta ta, multe, nici nu mai tin minte ce produse folosesc! stai linistita.nu folosesti prea multe produse! si produsele pe care le folosesti sunt destul de bune! nu scrie nicaieri ca e obligatori sa te demachezi.dar e indicat.si necesar! sper ca te-a, ajutat!:*

18 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Nu dauneaza cu nimic, si eu port ochelari si ma machiez, atat pleoapele cat si dedesupt.Tot acelasi creionn si rimel il folosesc happy. Insa eu ma demachiez cu o lotiune tonica de la Avon,dupa ce ma spal pe fata cu apa si un sapun antibacterian. Nu ti-as recomanda aceste lotiuni demachiante. Apa,un ceai de musetel si zatul de cafea fac minuni pentru ten. E normal ca de la rimel sa mai cada,rimelul le "intepeneste" de la radacina sa zic asa, e chiar indicat sa-ti dai machiajul jos seara, pentru. ca daca dormi cu el tenul tau va imbatrani mai repede.

| Escape a răspuns:

1. Nu mai folosi creioane de la Ada, incearca ceva mai bun. E chiar bine ce folosesti pentru varsta ta
2. Normal ca e obligatoriu, daca nu te demachiezi in fiecare seara o sa ti-se irite ochii, si o sa fie rosi.

| Fashion a răspuns:

Buna!
Eu am 14 ani... adica trebuie sa implinesc 15, imi fac si eu codita deasupra ochiului. Si eu am avut creion de la Ada si mi s-a parut okey...adica nu am avut probleme cu el sau ceva de genul.Rimelul pe care il folosesti tu e super! Am avut si eu doar ca mi s-a terminat crying.
Am de asemenea demachiant de la Yves Rocher ( la mine. e pentru ochi sensibili si eu cu albastrele) si e foarte bun, mie imi curata si imi relaxeaza ochii.
2.E OBLIGATORIU, mai ales ca tu ai miopie si e foarte important ca sa te demachezi seara. Rimelul se duce greu, asa este, dar se duce pana la urma laughing, iar in privinta genelor nu-ti fa probleme ca vor creste altele!
Mult succes! Sper ca ti-am fost de folos, iar produsele pe care le folosesti tu le-am folosit si eu chiar inca le mai folosesc!

| Laura a răspuns:

Bine că-ți cade doar 1-2 gene și nu-ți cade mai multe. Decât să te preocupe chestiile astea, la 15 ani, nu mai bine înveți că genele cad și nu cade?

| Xeniaa a răspuns:

Mie nu`mi place creionul de la "Ada", dar produsele de la Avon sunt bune in general.e ok la 15 ani sa folosesti produse de machiat.si da trebui neaparat sa te demachezi`seara desi rimelul se ia repede

| Reek54 a răspuns:

Fetele cele mai frumoase sunt cele cu tenul natural, fara asa-zisa "tencuiala" pe fete, + ca alea dauneaza tenului tanar.

| CristinaElena96 explică:

Draga mea @Laura, iti multumesc pentru raspuns desi mai bine nu-l dadeai.Nu esti in masura sa ma corectezi tu, doar daca nu esti profesoara de romana si in plus din greseli invatam.Cred ca sunt greseli majore pe care le trecem cu vederea si le observam cu rautate pe cele minore, nu mi se pare corect.Eu inainte sa corectez pe cineva ma uit de 5-10 ori in oglinda sa vad daca sunt in masura sa il corectez pe cel care a gresit.Nu mai fiti atat de perfectionisti, pentru ca persoana perfecta nu exista si asa este am gresit pentru ca ma grabeam.Multumesc si scuzati greselile de ortografie, si @Laura stai relax. ca stiu limba romana, a fost o greseala pentru ca ma grabeam

| DjAnna a răspuns:

Nu cred ca e prea mult insa e oblivgatoriu sa te demachiezi in fiecare seara

| al3inada a răspuns:

NU are nimic daca te machezi dar cel mai important este sa te demachezi dupa ce te intorci din oras etc.

| InnaiiSa a răspuns:

Pai la 15 nu prea e bine pentru ca tenul tau e tanar si indiferent cat de bune ar fi produsele nu e indicat pentru ca produsele cosmetice intodeauna imbatranesc tenul tanar, iar daca te machiezi e bine sa te di demachezi seara pentru ca dauneaza si mai tare asa dar ce putem face asa sunt fetele :*

| Unicucebeea a răspuns:

E foarte bine ce folosesti, dar incearca mai bine un creion de la AVON e mai indicat si seara incearca nu folosesti sapun normal ci unul specia pentru fata. Este un demachiat numit blefagel si e chiar bun!

| bianca5599 a răspuns:

Da.adica nu are nimic daca te machezi eu am 12 ani si ma machez plzzz funda

| Patriciiia a răspuns:

Nu e chiar indicat, dar nici prea mult rau nu are ce sa iti faca.
machiaza-te. produsele sunt destul de bune.
FUNDA?:*

| Christyannna a răspuns:

E chiar frumos sa te machezi la varsta ta, si nu dauneaza cu nimic dar DEMACHIAZTE ca daca nu o sa te ridezi f repede. eu ma machez de la 13 ani cu fard si cu tus asa ca... machiazat-e!

| Ioana_Ana_1997 a răspuns:

1. sunt bune machiajele pe care le folosesti si nu sunt prea mult pentru varsta ta
2.da este obligatoriu sa te demachiezi mai ales daca porti ochelari

| Anonnima a răspuns:

Nu sunt chiar multe dar autommat trebuie seara sa te demachiezihappy

| MIchuPIchu a răspuns:

Nu are nimic este foarte bine ce produse folosesti funda plizz

| dreams2354_4573 a răspuns:

Ceau!
Eu am tot 14 si ca as fiu sincera ma machiez in fiecare zi cu toate ca nu ar trebui.mai bine renunuti la creionul ala de ochi si folosesti doar rimel