Am eu o idee consulta site-urile de styluri punk/gothic, sau pur si simplu:
---Punk:camasa carouri negre - rosii, Pantaloni mulati ceva in genul camasii sau scurti si camasa mai lunga, parul in voia sortii, adica ceva fara sens...si daca ai spray-uri colorate roz, albastru etc(le iei de la magazinurile mari sau de machiaj din astea intelegi tu)., iar machiajul potrivit pentru tot...asta e doar o idee dar te inspira ideea e sa folosesti si negru.
---Gothic:NEGRU., inchis mai bine zis moartea lol, in fine e super daca ai parul negru machiaj negru totul negru.Sau cel mult gri
Incearca sa fii un personaj anime gothic/punk adica punete in locul lui si vezi cum ti-ar sta.
Nu stiu, mai bine te uiti la Dorel si Mirel pentru ca eu nu stiu nu stiu din astea lol
Un pas important e parul. Incearca frizuri noi, sa nu-ti fie frica sa experimentezi, culori transnite, inchise, deschise etc. Machiajul trebuie sa fie si el si sa aiba macar un element negru. Stilul gothic e gen printesa neagra, asa ca poti incerca haine vintage pe negru, albastru inchis si gri. Poti incerca fuste, blugi rupti si bocanci Doc Martens.
Sincera sa fiu, nici nu conteaza foarte mult stilul tau de imbracaminte. Trebuie sa asculti muzica punk/goth si trebuie sa simti ca ti se potriveste. Hainele sunt doar pentru a-ti arata iubirea fata de aceste stiluri.
DaciaRomania întreabă: