| JohannaStone a întrebat:

Hey! Salutari ce mai faceti? Am si eu o intrebare: Cine poate sa imi dea sfaturi despre stilul punk sau gothic? Imi plac foarte mult si nu stiu exact cum sa le folosesc. Nu stiu exact cum sa ma imbrac. Ma poate ajuta cine? Va rog mult!

Răspuns Câştigător
| CoryCorina a răspuns:

Am eu o idee consulta site-urile de styluri punk/gothic, sau pur si simplu:

---Punk:camasa carouri negre - rosii, Pantaloni mulati ceva in genul camasii sau scurti si camasa mai lunga, parul in voia sortii, adica ceva fara sens...si daca ai spray-uri colorate roz, albastru etc(le iei de la magazinurile mari sau de machiaj din astea intelegi tu)., iar machiajul potrivit pentru tot...asta e doar o idee dar te inspira ideea e sa folosesti si negru.

---Gothic:NEGRU., inchis mai bine zis moartea laughing lol, in fine e super daca ai parul negru machiaj negru totul negru.Sau cel mult gri

Incearca sa fii un personaj anime gothic/punk adica punete in locul lui si vezi cum ti-ar sta.

5 răspunsuri:
| JohannaStone explică:

Nu stiu, mai bine te uiti la Dorel si Mirel pentru ca eu nu stiu nu stiu din astea laughing lol

| glitt3r a răspuns:

Un pas important e parul. Incearca frizuri noi, sa nu-ti fie frica sa experimentezi, culori transnite, inchise, deschise etc. Machiajul trebuie sa fie si el si sa aiba macar un element negru. Stilul gothic e gen printesa neagra, asa ca poti incerca haine vintage pe negru, albastru inchis si gri. Poti incerca fuste, blugi rupti si bocanci Doc Martens.
Sincera sa fiu, nici nu conteaza foarte mult stilul tau de imbracaminte. Trebuie sa asculti muzica punk/goth si trebuie sa simti ca ti se potriveste. Hainele sunt doar pentru a-ti arata iubirea fata de aceste stiluri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In punk nu conteaza cum te imbraci. Degeaba ai mohawk verde si lanturi la pantaloni si la tenisii tai rupti si vechi de cand lumea, ca asta nu te face punk.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haine pentru stilul punk: ABSOLUT ce vrei tu.