anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey stiti ce pot face pentru cosuri ceva care nu costa bani sa le fac ceva acasa mersi mult funda

3 răspunsuri:
| AutumnDay a răspuns:

Buna!
Incearca cu argila. E naturala si chiar functioneaza. O sa vezi ca ti se va curata fata treptat. O poti cumpara de la farmacie, costa de la 4 lei in sus. Eu imi iau o cutie cu praf de argila, la 750 g si tin din ea o groaza de timp. Pe timpul verii, cand aveam acnee destul de severa, imi faceam masti cu argila de 1-2 ori pe zi. Acum, imi fac numai de 2 ori pe saptamana.
Incearca sa nu le zgandari, ci sa scoti punctele negre dupa baie, cu degetele infasurate in tifon. Dupa ce le-ai scos, pui spirt pe un tampon de vata si te dai pe fata. Dupa 2 minute, folosesti un scrub(din zatul de cafea, malai) sau poti folosi unul cumparat. Dupa asta, aplici argila. In rest, foloseste-o cat mai des.
Poti incerca si o cura interna cu argila. Cauta informatii pe net.
Sanatate!

| Epigonul a răspuns:

Amesteca 2-3 pastile de aspirina intr-un bol cu o lingurita de apa.Freaca pana cand obtii o pasta, dupa care o aplici pe fata, in special pe partea unde ai cosuri.Lasa sa actioneze in jur de 10-15 minute, dupa care clatesti cu apa calduta.Este posibil sa dezvolti o mica iritatie de moment la nivelul pielii, sa nu te panichezi ca va trece, asta bineinteles in cazurile normale, nu stiu la ce esti sau daca esti alergica la ceva. Poti repeta procedura de 1-2 ori pe saptamana.Acidul salicilic nu da voie sebumului sa se acumuleze in pori. Exista si unguente pe baza de acid salicilic pentru cosuri, cum este Skinorenul.Te mai poti unge de asemenea din cand in cand cu miere, aceasta are proprietatea de a curata si dezinfecta pielea si porii acesteia.Nu te astepta sa vezi rezultate miraculoase cu aceste tratamente, poate nu o sa vezi deloc.Mai poti merge la farmacie sa iti cumperi pudra de argila, nu este scumpa, in jur de 1 leu si 20 de bani cred, pliculetul, din care iti poti face 2-3 masti, adica 2-3 aplicari separate.In rest, recomand cu tarie vizita la un dermatolog daca ai aceasta posibilitate, el te va instrui mai bine ce si cum sa faci, poti obtine o trimitere de la medicul de familie, poate chiar si gratis.Aici ai foarte multe informatii despre cosuri si nu numai http://pasagera.ro/am-acnee-cum-procedez.html
Succes!

| Iama a răspuns:

Spalate cu ceai de musetel dimineata si seara si dupa ce faci baie te stergi si te dai cu tarate in zona cu cosuri

Întrebări similare