anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey...Stiu ca suna putin ciudat dar vreau sa ma ingras! Mie mi se pare ca mananc destul dar nu se pune nimic pe mine. Am 13 ani, 1.67 si doar 40 kg. Stiti voi ceva metode de ingrasat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa tii cont de faptul ca este foarte important sa nu sari peste nici-o masa a zilei.La micul dejun mananca 1-2 oua(fierte sau prajite, dar nu zilnic)si cateva felii de paine cu unt/margarina+o cana cu ceai/lapte.Pranzul sa fie compus din doua feluri de mancare+desert: o farfurie cu supa/ciorba si 2-3 ardei umpluti(mici sau medii), spre exemplu si la cina peste/o farfurie de tocanita/fasole prajita etc.Nu mai consuma produse fast-food,chips-uri etc si consuma mai rar mezeluri/preparate(sunt bogate in calorii,dar nesanatoase). Daca simti ca ar mai trebui ceva,poti consuma cate un sandwich intre mese,iar ca gustare poti consuma cereale cu lapte/iaurt(pot fi consumate si la micul dejun,dar in cazul de fata,acestea sunt mai recomandate pe post de gustare,nefiind foarte bogate in calorii),fructe uscate, nuci, alune sau fistic. Daca dupa cateva luni(minimum 3) nu se observa nici-o diferenta, e posibil sa fii genul de persoana care nu poate lua in greutate.

10 răspunsuri:
| Shine a răspuns:

Nu trebuie sa te ingrasi pentru ca metabolismul tau se poate schimba si poti sa te ingrasi mult mai mult decat vrei deoarece nu te vei putea opri din mancat. Multe fete ar vrea sa fie ca tine! Daca totusi vrei sa te ingrasi du-te la nutritionist sa iti dea o dieta care te va ajuta sa ai kg dorite si nu mai mult. Sper ca te-am ajutat!

| Lery a răspuns:

Si eu am 13 ani. Am 1.55 si pana acum 3 saptamani m-am ingrasat 3 kg.Am inceput sa mananc grasimi dar nu seara dupa 8 pentru ca nu e bine. Dulciuri la greu ca de oboceibig grin si nu am ratat micul-dejun

| dany3la a răspuns:

Sa mananci multa paine
Ciocolata, si renunta la sucuri si orice contine e-uri. fundita:*

| anonima13 a răspuns:

Mananca dulciuri mancare cu grasimi daca tott nu te ingrasi du-te la modelingwinking

| hasadia a răspuns:

Pff, pe la 13 ani aveam 35 de kg, stai calma, o sa te ingrasi mai incolo si nu o sa iti placa, o sa postezi imediat ca vrei sa slabesti, esti copil. Stai linistita ca o sa ai mai incolo de unde, mananca normal si nu iti face probleme din cauza asta,

| Adela2 a răspuns:

Buna, si eu am de asemenea aceeasi problema, am 14 ani, in jur de 1.65 si 43 kg si imi doresc la fel ca tine sa ma ingras, desi mananc mult in ambitia de a ma ingrasa nu se pune nimic insa ca sa-ti pot fi de folos iti spun ca fainoasele ingrasa dar cum spun si celelalte ar trebui sa te multumesti asa cum esti pentru ca vei avea destul timp sa te ingrasi happy, bye!

| tweety_7192 a răspuns:

Si eu am tot 13 ani.si sunt la fel de slaba ca si tine. Mai bine nu te ingrasa acum o sa ai timp... asa mai zic si eu cateodata.dar cand vad alte fete cum incearca sa slabeasca zic ca e mai bine asa... fii multumita de cum arati! happy

| Cathyy a răspuns:

-Dulciuri
-Gustari intre mesele obisnuite
-Cand te uiti la TV sau cand faci altceva sa ai langa tine covrigei happy
fundita daca a fost de ajutor big grin

| Bine a răspuns:

Cum spui si tu, mananci destul, insa fara vizita unui medic nu cred ca vei putea face un pas inainte.
Ar putea fi metabolismul cauza, dar ar putea fi si tiroida...pot fi destule cauze. Poate cu vitamine s-ar imbunatatii situatia ta, dar decat sa presupunem, mai bine ai face o vizita medicului de familie pentru a te trimite la un altul mult mai avizat.

| Roshuboy1991 a răspuns:

Salut deedeee. Nu am experimentat aceasta metoda dar cred ca bananele coapte bine mancate impreuna cu fineti te va ajuta. SPOR!