Poti purta colanti sau blugi rupti si un tricou sau o bluza lejera papuci opincute, cizme de vara sau tenisi ceva comod si dragut. Mult succes!
Ceva ușor și elegant.
Gândește-te că nu ești acolo să impresionezi.
Ai grijă de tine.
In tradevar nu sunt acolo ca sa il impresionez dar tptusi trebuie sa vada cum arat nu pot purta un tricou rup sau iniste colanti murdari...se va speri si va fugi
Pentru cizme de vara uite aici cateva sugestii: http://www.la-papuc.ro/......me-de-vara
Pai imbraca niste sosete lungi cu fundita in parta de sus, tenisi si o rochita scurta.
Eu as recomanda sa porti ceva lejer! De exemplu colanţi, un tricou pe umăr sau unul normal, ciyme de vara, excadrile, obincute sau niste tenisi.
Sfatul meu este sa te imbraci normal (ca si cum te-ai vedea cu prietenii sa te duci la un suc) adica nu trebuie sa exagerezi. Avand in vedere ca va intalniti si intr-un parc trebuie sa pari cat mai naturala. Si daca el te place crede-ma ca te va placea si daca te duci in trening
In treining nu pot sa ma duc pentru ca eu nu sunt obisnuita sa port treining...si multumesc pentru sfat