| Emiliabantas12 a întrebat:

Hey t.p.u....Am cunoscut un baiat, iar in vara o sa vina..aici,iar ieu i-am spus ca o sa ne intanlim intr-un parc...Si nu stiu ce tinuta sa port. puteti sa imi dati si mie sfaturi? Dau fundta

Răspuns Câştigător
| DemonvsAngel a răspuns:

Poti purta colanti sau blugi rupti si un tricou sau o bluza lejera papuci opincute, cizme de vara sau tenisi ceva comod si dragut. Mult succes!

7 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Ceva ușor și elegant.
Gândește-te că nu ești acolo să impresionezi.

Ai grijă de tine.

| Emiliabantas12 explică (pentru Dariusuu):

In tradevar nu sunt acolo ca sa il impresionez dar tptusi trebuie sa vada cum arat nu pot purta un tricou rup sau iniste colanti murdari...se va speri si va fugi

| ealextpu a răspuns:

Pentru cizme de vara uite aici cateva sugestii: http://www.la-papuc.ro/......me-de-vara

| galagie a răspuns:

Pai imbraca niste sosete lungi cu fundita in parta de sus, tenisi si o rochita scurta.

| DemonvsAngel a răspuns (pentru galagie):

Eu as recomanda sa porti ceva lejer! De exemplu colanţi, un tricou pe umăr sau unul normal, ciyme de vara, excadrile, obincute sau niste tenisi.

| LoveAndNothingMore a răspuns:

Sfatul meu este sa te imbraci normal (ca si cum te-ai vedea cu prietenii sa te duci la un suc) adica nu trebuie sa exagerezi. Avand in vedere ca va intalniti si intr-un parc trebuie sa pari cat mai naturala. Si daca el te place crede-ma ca te va placea si daca te duci in treningwinking

| Emiliabantas12 explică (pentru LoveAndNothingMore):

In treining nu pot sa ma duc pentru ca eu nu sunt obisnuita sa port treining...si multumesc pentru sfat