Heyy buna. si eu am fost rokceritza :X
Cel mai frumos te imbraci in pantaloni strimti colorati si tricouri mai largi cu tot felul de animatii pe ele cu tenisi si acesoriile sunt foaarte importante, accesorii negre in general plus machiajul creion negru deasupra pleoapei sau dedesubt cum iti sta mai bine si rimel. Poti purta o curea cu tepi, tinte. Rockerii nu poarta doar negru! Chiar se imbraca foartee dragut. Succes, te pupp sper sa va tina, sa va intelegeti, stiu ca rockerii sunt foarte iubareti. Sper ca te-am ajutat.
Mersii fatoo :* Am sa incerc maine sa il impresionez Cu machiajul se rezolva. Dar nu mai am o pereche de blugi Dau o fuga pana in Polus (s-a rezolvat si asta ). Dar crezi ca ar fi bine sa ascult muzica la casti vreau sa zic sa am un look m-ai cool. Castile sunt albe. Ce crezi?
Da, ar fi perfect; cu o casca in ureche si cealalta lasata! Poti sa porti si pantaloni scurti dar sa aiba ceva gen tepi!
te pupp. Multumesc frumos pentru funda! daca vrei putem sa mai vorbim pe mess add colacuacid@yahoo.com
Ok o sa iti dau add acum sa ma duc pana in polus. am timp pana la ora 10
Mori în chinuri, ciumă ce eşti.
Dacă ai "fost" se vede cam ce fel de rockeriţă erai, una care asculta rock alternativ şi mizerii screamo/care se terminau în "-core". Dacă îţi place într-adevăr rock-ul nu te laşi de el, îl asculţi până crăpi şi se hrănesc viermii din tine. Şi rockerii nu poartă "pantaloni strimţi coloraţi şi tricouri mai largi cu tot felul de animaţii pe ele"- the f-ck is this? The f-ck is that?
Nu mai insist, mă doare faţa de la expresia plină de dezgust pe care am purtat-o tot timpul cât am scris acest răspuns.
Atunci de ce ai mai raspuns Macar ai auzit de Alesana? Sau Iron Maiden? Sau Black Veil Brides? Si nu am mai fost emo fiindca mi-am dat seama ca ma distantez de prietenii mei Dar rock si metal o sa ascult toata viata mea Si sa stii ca blugii colorati se pot purta cu o tinuta toata neagra .
Nu ştiu cine p-la mea e Alesana, Iron Maiden sunt una dintre formaţiile mele favorite, Black Veil Brides sug smecleul. Deci am avut dreptate, ai fost o poseră, dacă ai fost şi emo, e clar...
Da de scorpions? sau judas priest?
Mă puţă, tu mă chestionezi pe mine în legătură cu formaţii URIAŞE din istoria rock-ului? Tu chiar crezi că nu ştiu asemenea formaţii?
'Ai de curu' meu...
Da te invat ca pfoai cine vorbeste marele rocker hai du-te de aici si dati foc
Tectonic? Snapjaw?
Cel mai bine este sa fii tu, asa cum esti, nu trebuie sa te schimbi pentru el! Cine te place, te place asa! vei realiza intr-un final ce spun
Poarta tricouri negre, pantaloni negri, insa daca intr-adevar te place nu se va uita neaparat la haine, trebuie sa te placa asa cum esti.
Scuza-ma ca-ti spun, dar daca el te va placea, nu va fi pentru look-ul tau, ci pentru caracterul tau.Cand te place, te place, nu-ti spune defectele, sau poate ti le spune, dar ar fi mna...Sincer,legat de intrebarea ta, eu m-as imbraca in mai mult in negru, nu conteaza neaparat piesele, cum ar fice fel de bluza sau tricou, pantaloni etc.Negru.Si legat de incaltaminte, eu imi luam tenesi sau bascheti.La aia nu ma uitam la culoare..
Daca te place, ar trebui sa te accepte asa cum esti; inm od normal el ar trebui 'sa se dea dupa tine', nu invers.
Nu te schimba pentru un baiat! Tu ai viata ta si el o are pe a lui. Chiar daca o sa fiti o perioada impreuna, tot o sa apara ceva intre voi! Prieteniile sau alt fel de relatii nu trebuie sa depinda de look-uri sau stiluri care, cu timpul, oricum o sa se schimbe!
Daca nu te place asa, nu te schimba doar pentru el!
Mi se pare cam stupida toata faza asta.Ai si tu intre 12-15 ani si gata iti trebuie prieten. Nu inteleg de ce faceti toti asa. ori va bat desenele alea idioate care mai mult strica luciditatea voastra. Si da baietii la 12-13 ani aud si ei primadata SkilleX sau acolo ceva rock de satanisti si gata "de azi incolo sunt rocker" si inca o idiotenie imensa chestia cu EMO. EMO- cea mai mare prostie. Care e rostul ca stai in casa toata ziua like a idiot, sa plangi si. sa te tai cu liniaru (lol). Sa va mai explic inca o chestie pentru care cred ca copii nu sunt pregatiti pentru relatii: Va plictisiti foarte repede. Esti indragostita de cineva faci pana la urma de sunteti intr-o relatie si peste vreo 2-3 saptamani va despartiti. Nu prea sunt adolescenti care sa aiba o relatie mai mult de 2 luni. Cred ca nu ar trebui sa iti faci singura un look fals doar pentru a impresiona pe cineva pentru ca de obicei baietii sunt aceia care vor sa impresioneze. Nu cred ca are rost sa iti explic despre imbracamintea in negru si despre cum iti poate afecta aura pentru ca esti un copil si ti se va parea prostesc dar daca nu crezi asta cauta pe Google. In cateva cuvinte nu cred ca se merita sa iti schimbi look-ul doar pentru a impresiona pe cineva. daca aceasta persoana chiar tine la tine nu il va interesa look-ul sau marimea saniilor sau marimea piciorului. Bafta
Ciuda ca am 15 ani ? Nu ai stii ce ii un Emo nici daca ai fi lovit in cap
Vezi? La asta ma refeream. aveti si voi 13 ani si "va traba", iar voi aveti impresii dinacelea cum ca gata sunteti super rockeri si ascultati rahaturile alea de screamo drogati. De ce spui ca mi-ar fi ciuda ca ai 15 ani am avut si eu copilaria mea si etc. Ilumineaza-ma si spune-mi tu ce e acela un Emo ca inca nu am fost lovit in cap.
Hai ca vin sa te lovesc in cap sa iti dovedesc ca tot nu o sa stii Si ascult rock de cand eram mica (macar daca ai scrie corect rocker ).
Astept.
Apropo unde stai?
De ce as da datele mele unei straine? Te intereseaza chiar atat de mult? Daca da imi poti da un PM.
O sa te gasesc eu
Good Luck.
Ia uimeste-ma. Cum ai fost tu emo? Ce ai ascultat? Macar te-ai taiat cu lama? Pnm o prostie mai mare ca asta nu am auzit in viata mea. Sa te mai si lauzi cu prostia asta. Tie ti se pare normal? Ai fost emo ca ai avut probleme [in familie, sau cu capul sau ca sa te dai tu hardcore ca na, ma imbrac in negru si stau toata ziua in casa. Hello, wake up, acum ce esti? Nu m-ar mira sa fii vreo piti, ca dupa intrebare, cam asta esti. Daca ai asculta intr-adevar rock, ai sti cum sa te imbraci, ca na, muzica ofera si ea o stare aparte. Pana si screamo-ul da o stare. Ce dracu, intrebi un rocker daca a auzit de Scorpions sau Judas Priest. Bvb sunt varza, niste emolai. And who the hell is Alesana? Si cine nu a auzit de Iron Maiden? In ce pestera crezi ca o trai. Pnm, du-te la psiholog :*
Sincera sa fiu comentariul tau, nu mo trezit deloc Si acum ce is? o fata care isi traieste viata si o doare in fund de toti fraieri care comenteaza aiurea daca mie imi plac Bvb si Alesana, nu ii treaba ta Si nu am chef sa ma duc la psiholog nu imi dau banii degeaba numa ca imi zice una care se crede rocker fiindca stie 3-4 trupe
Bine, uita de psiholog, dar poate pe la scoala mai poti trece ca nu prea stii gramatica :* Si de unde stii tu ce cultura am eu in legatura cu rockul? Pana la urma tu esti aia care se dadea mare cunoscatoare de trupe rock cand intreba de Judas Priest si Iron Maiden.
Daca zici tu ca am facut greseli de gramatica inseamna ca esti o inculta Si daca ma dau mare, nu ii treaba ta Acum hai du-te si tu pe afara ca vad ca, creierul ala al tau mic micut are nevoie sa se oxigeneze
)))))))))))))))))))))))))) Hmmm, vad ca te crezi perfecta. Cam ai o problema. Eu sunt o inculta cand tu scrii "mo" si nu "m-o", nu? Bine, te las sa faci condrabanda cu nutella in continuare, ca altceva nu prea sti. Hai pa pisi :*
Mi mila de tine Crezi ca ma cred perfecta? Nimeni nu ii perfect si se pare ca iti este ciuda ca fac condrabanda cu nutella
Mor de ciuda ))) Stii cum? Sa nu "ti" mai fie mila de mine. Bine hai ca-mi stric ziua onomastica.
cred ca cel mai bun cadou de ziua ta ar fi ...sa iti dai foc, yey
Oii Un cadou mai bun ar fi sa-ti dai tu foc, am mai scapa de un prost. Sau poti muri in oricare alt fel, dar sa doara
))) Nu cred ) deci nu m-ai pot de ras ))))) tu non-rocker, daca te dai,, marea inteligenta,, asteapta scoala ca nu mai este mult Hai du-te sa te joci cu papusile dar ai grija sa nu le rupi capul la ce sadica esti
Ma doare fix in cot ce crezi tu despre mine, atat timp cat nu ma cunosti, nu ai cum sa stii cum ma port si ce sunt. Tu te dai fost emonica, dafuq? Ascult rock, arat ca un rocker, dar tu nu ai de unde stii atat timp cat ai pus intrebarea asta stupida.
Arati ca un rocker - nu asculti muzica rock - se poate ( 2-3 melodii ). si ce legatura are intrebarea cu raspunsurile tale complet iesite din context ?
Stii cum arat? )))))
Cine stie? hai ca nu mai am chef de oameni MADE IN CHINA
))))) ce mai replici, COPIATE
Ciuda? acum hai lasa-ma ca nu mai am chef de comentariile tale expirate
Stiu ca e cam tarziu pentru asta dar BIG LIKE pentru comment, adevarat graiesti!
Draga TraficantaDeNutella,comportamentul si felul tau de a gandi NU e Demn de un rocker! (termenul de rockerita nu exista),ba odata vrei sa fii ''emo'',ba odata rocker. te incurci in vorbe. nu ai cum sa uiti timpul in care ai fost asa. + ca acei copii ''emo'' care de cele mai multe ori sunt de peste hotare pentru ca majoritatea din tara noastra sunt fake-uri si specimene, nu si-au dorit sa ajunga asa,au avut probleme cu familia,prietenii sau au fost pisati de ratatii ca tine. Starea asta de ''sad kid'' nu o dobandesti doar pentru a atrage atentie in jurul tau,aici chiar vorbesc de sentimente si ce sentimente poti tu avea la o varsta atat de frageda?
si daca ai vrea sa fii rocker. cum poti zice asta cand tu asculti alesana sau alte trupe specificate de tine care abia au intrat in productia muzicala si sa nu mai vorbesc ca ei folosesc AUTO-TUNE pentu a-si modifica vocea in ''Screamo'',ma rog, mai lasa sa treaca din ani, mai documenteaza-te si te rog sincer scapa de jargonul ''fataaa/ooo'' si incearca sa fii mai modesta, inteleg sa fii rocker inseamna sa fii mai dur, dar ceea ce faci tu intrece orice limta!
Pace!
Papusa, daca iti schimbi look-ul doar pentru un tip, o sa vada cat de penibila si disperata esti, nu o sa sara pe tine.