Heyy buna. si eu am fost rokceritza :X
Cel mai frumos te imbraci in pantaloni strimti colorati si tricouri mai largi cu tot felul de animatii pe ele cu tenisi si acesoriile sunt foaarte importante, accesorii negre in general plus machiajul creion negru deasupra pleoapei sau dedesubt cum iti sta mai bine si rimel. Poti purta o curea cu tepi, tinte. Rockerii nu poarta doar negru! Chiar se imbraca foartee dragut. Succes, te pupp sper sa va tina, sa va intelegeti, stiu ca rockerii sunt foarte iubareti. Sper ca te-am ajutat.
Mor de ciuda ))) Stii cum? Sa nu "ti" mai fie mila de mine. Bine hai ca-mi stric ziua onomastica.
cred ca cel mai bun cadou de ziua ta ar fi ...sa iti dai foc, yey
Oii Un cadou mai bun ar fi sa-ti dai tu foc, am mai scapa de un prost. Sau poti muri in oricare alt fel, dar sa doara
))) Nu cred ) deci nu m-ai pot de ras ))))) tu non-rocker, daca te dai,, marea inteligenta,, asteapta scoala ca nu mai este mult Hai du-te sa te joci cu papusile dar ai grija sa nu le rupi capul la ce sadica esti
Ma doare fix in cot ce crezi tu despre mine, atat timp cat nu ma cunosti, nu ai cum sa stii cum ma port si ce sunt. Tu te dai fost emonica, dafuq? Ascult rock, arat ca un rocker, dar tu nu ai de unde stii atat timp cat ai pus intrebarea asta stupida.
Arati ca un rocker - nu asculti muzica rock - se poate ( 2-3 melodii ). si ce legatura are intrebarea cu raspunsurile tale complet iesite din context ?
Cine stie? hai ca nu mai am chef de oameni MADE IN CHINA
Ciuda? acum hai lasa-ma ca nu mai am chef de comentariile tale expirate
Stiu ca e cam tarziu pentru asta dar BIG LIKE pentru comment, adevarat graiesti!
Draga TraficantaDeNutella,comportamentul si felul tau de a gandi NU e Demn de un rocker! (termenul de rockerita nu exista),ba odata vrei sa fii ''emo'',ba odata rocker. te incurci in vorbe. nu ai cum sa uiti timpul in care ai fost asa. + ca acei copii ''emo'' care de cele mai multe ori sunt de peste hotare pentru ca majoritatea din tara noastra sunt fake-uri si specimene, nu si-au dorit sa ajunga asa,au avut probleme cu familia,prietenii sau au fost pisati de ratatii ca tine. Starea asta de ''sad kid'' nu o dobandesti doar pentru a atrage atentie in jurul tau,aici chiar vorbesc de sentimente si ce sentimente poti tu avea la o varsta atat de frageda?
si daca ai vrea sa fii rocker. cum poti zice asta cand tu asculti alesana sau alte trupe specificate de tine care abia au intrat in productia muzicala si sa nu mai vorbesc ca ei folosesc AUTO-TUNE pentu a-si modifica vocea in ''Screamo'',ma rog, mai lasa sa treaca din ani, mai documenteaza-te si te rog sincer scapa de jargonul ''fataaa/ooo'' si incearca sa fii mai modesta, inteleg sa fii rocker inseamna sa fii mai dur, dar ceea ce faci tu intrece orice limta!
Pace!
Georgian1992 întreabă: