| SophieSoph a întrebat:

Hey TPU!

Acum un an, după mai multe experiențe neplăcute când am fost să îmi fac unghii cu gel, mi am achiziționat de pe Cupio echipament cu scopul de a mi le face singură. Între timp, am dezvoltat o pasiune pentru asta şi le am făcut atât prietenelor mele cât şi celor din familia mea, aşa..ca un hobby.

Am văzut că se câştigă destul de mult din acest lucru iar acum sunt tentată să fac un curs pentru a avea diplomă şi să "fac un bănuț cinstit" laughing)

Întrebarea mea este: Credeți că merită să investesc în a deveni tehnician de unghii? Cumva mi se pare destul de saturată piața, dar poate e doar impresia mea.

1 răspuns:
| nevermind1234 a răspuns:

Încă mai merge, sa știi. In plus, daca deja ai câteva cliente fidele, le rogi sa te recomande mai departe si cine știe, poate reușești sa faci suficienți bani. Sa știi ca pe lângă tehnică si îndemânare contează mult si caracterul. Sunt 2-3 ore de petrecut cu o persoană și asta face multe fete sa aleagă tehniciana cu care rezonează mai bine, chiar dacă altele au mai multa experiență. Mult succes!