| Lollitha_1594 a întrebat:

:*! Am 13 ani si am mai avut pana acum relati doar ca nu m-am sarutat oh go on! Si acum sunt cu un baiat foarte frumos pe care-l plac mai multe fete mrg... ideea e ca eu chiar vreau sa. l sarut si stiu ca si el vrea doar ca mereu ma gandesc daca nu o sa reusesc. Luni la scoala trebuie s-o fac neaparat laughing. Plz ajutati-ma cum se saruta? Sau artati-mi filmulete. Funda love struck! Si urati-mi succes! laughinglove struck

Răspuns Câştigător
| kissterie a răspuns:

NU SE INVATA.
sa-ti marturisesc ceva:
eu am 17 ani si am avut primul prieten acum un an (inca suntem impreuna) si mie imi era teama de momentul sarutului, dar crede-ma... a venit fara sa ma astept.
acasa imi faceam planuri si ma gandeam...
stii cum e: socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
nu iti face griji!
noi, oamenii, suntem "programati" sa ne adaptam, asa ca atunci cand buzele lui vor fii langa ale tale iti garantez ca vei stii ce sa faci. plus de asta daca baiatul chiar iti place inima ta o sa iti dea palpitatii, o sa ai emotii, dar va fi bine. asta e partea frumoasa a acestui moment.
stai calma! nu te gandi si lasa sa vina totul de la sine!
fa asta si va fi totul bine!
bafta!:*:*:*

7 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Sărutul vine de la sine...

| pisii11 a răspuns:

Buna cam toate fetele trec prin asta chiar si eu am trecut prin asta, am 15 ani si primul sarut a fost la 14 ani si mi.a fost cam tema, imi puneam aceeas intrebare dar totul a venit de la sine! adica el s.a apropiat usor de mine si eu m.am luat dupa el si asta a fost sper ca te.am ajutat! Funda?love struck

| djkwffwwfw a răspuns:

Simplulaughing il lasi pe el primul si te iei dupa ellaughing) ca nu stiu sa-ti explic altfellaughing:X Succeslaughing

| SuZuKi a răspuns:

Multa bafta... apropo sarutul vine din iubire...nu se invata.Eu am 18 ani si stiu asta.

| Scumpica209 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=yVFk6ro9A1k Te poate ajuta si acesta. Nu este greu sa saruti, stai linistita! Totul vine de la sine :-x

| Ghiozdan a răspuns:

Saruta-l dal dracu cand nu se asteapta si lesina.

| xInocennteKid a răspuns:

Poi du-te le el sau ia-l la tine acasa si uitati-va la un film sau comedie, dar mai bine horror, tu prefata ca iti e frica si du-te langa el si ia`l in brate apoi mai vorbiti ceva si incearca sa-l sarutilove struck...Succes,sper ca ti-am fost de ajutor