1. Te poti inscrie cu numele mamei tale :). Asa am facut si eu si sunt reprezentant de un an :D
2. In aceasta perioada este programul Avon Junior si ai multe cadouri, duce ce se termina vei avea discount in fuctie de comanda.
3. Daca vrei pot sa te inscriu eu.( sau poti sa te inscrii singura pe www.avoncosmetics.ro)
Poti deveni reprezentant dar ai nevoie de buletinul unei fete majore, de preferat mama ta. tot ce trebuie sa fcai este sa gasesti un reprezentant care sa te inscrie, iar tu trebuie sa-i dai copia de buletin a mamei tale. pai in functie de cat de mare e comanda, ai discount si aia sunt banii tai. daca mai ai vreo intrebare sa mi te adresezi pentru ca eu am fost reprezentant cu cateva luni in urma si stiu. pup
Heey:*!
Mai vrei sa devii reprezentant Avon? Sau Ladys?
Nu este o responsabilitate, daca nu ai comenzi, nu comanzi si gata, sau daca vrei, poti renunta oricand.Te poti inscrie pe numele unuia dintre parinti.
Te astept cu un sms.Te pupiicc:*:*
Buna. Trebuie sa te inscrii pe numele unei persoane majore. La prima comanda de 140 lei minim, primesti un luciu, un rimel si o oja +15% discount+ 1 cadou de la mine. Pentru mai multe detalii trimite un mail la alle_xandra19@yahoo.com
kalakkas întreabă: