Prima data cand m-am pensat, m-a pensat mama, pe atunci nu prea erau saloane de pensat, deci am avut acordul ei, cred ca aveam vreo 13-14 ani.
Durerea depinde de fiecare persoana in parte, de cum suporta durerea, la inceput ma durea un pic, dar nu o durere foarte tare, suportabila, acum nu mai simt durere.
Incerca sa te duci la un salon unde ai auzi numai de bine, sa te penseze o persoana care a pensat-o si pe x, z, y si i-a placut.
Legat de cum o convingi pe mama ta, nu prea stiu, nu am fost pusa in situatia ta, deci nu stiu ce sfat sa iti dau.
Prima oara te doare ceva mai tare pentru ca nu esti obinuita dar nu e o durere insuportabila. Cu timpul te obisnuiesti. :* Poti sa iti pastrezi forma ta dar sa curete firele crescute "in plus". Asa o sa ai un aspect mai natural.
A te pensa nu e cine stie ce,nu iti modifica cu mult aspectul fetei si oricum,chiar daca nu iti place cum a iesit,o sa iti creasca la loc foarte repede,sfatul meu e sa iti faci tu singura acasa,gasesti tot felul de videouri unde te invata cum, durerea nu e decat la inceput mai aspra, pe baieti ii doare mai tare, pe mine deloc, si niciodata nu am mers la salon.
Buna!
In primul rand, e important sa ne pensam, tinand cont ca pensatul da un aspect placut fetei (desigur, daca forma nu e incorecta).
Eu recomand sa mergi la salon, cosmeticiana va tine cont de forma fetei tale si astfel va alege o forma care ti se potriveste.
Cat despre durere, sa stii ca unele fete spun ca e dureros, altele spun ca nu.
Ar trebui sa cauti o cosmeticiana priceputa, intreaba-ti si tu prietenele care se penseaza si abia apoi ia o decizie.
Mult succes!
DaciaRomania întreabă: