| Zanisoara a întrebat:

am 14 ani si vreau sa ma pensez. Evident nu o fac singura, vreau sa merg la un salon.Cum e prima data cand ma pensez, trebuie sa imi dea si forma, sa am incredere ca o imi stea bine? Voua v-a placut? Si doare? Si cum ati comvinso pe mama voastra sa va lase? Dau funda

4 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Prima data cand m-am pensat, m-a pensat mama, pe atunci nu prea erau saloane de pensat, deci am avut acordul ei, cred ca aveam vreo 13-14 ani.
Durerea depinde de fiecare persoana in parte, de cum suporta durerea, la inceput ma durea un pic, dar nu o durere foarte tare, suportabila, acum nu mai simt durere.
Incerca sa te duci la un salon unde ai auzi numai de bine, sa te penseze o persoana care a pensat-o si pe x, z, y si i-a placut.
Legat de cum o convingi pe mama ta, nu prea stiu, nu am fost pusa in situatia ta, deci nu stiu ce sfat sa iti dau.

| shainitainii a răspuns:

Prima oara te doare ceva mai tare pentru ca nu esti obinuita dar nu e o durere insuportabila. Cu timpul te obisnuiesti. :* Poti sa iti pastrezi forma ta dar sa curete firele crescute "in plus". Asa o sa ai un aspect mai natural. happy

| Morenna10 a răspuns:

A te pensa nu e cine stie ce,nu iti modifica cu mult aspectul fetei si oricum,chiar daca nu iti place cum a iesit,o sa iti creasca la loc foarte repede,sfatul meu e sa iti faci tu singura acasa,gasesti tot felul de videouri unde te invata cum, durerea nu e decat la inceput mai aspra, pe baieti ii doare mai tare, pe mine deloc, si niciodata nu am mers la salon.

| Youth a răspuns:

Buna!
In primul rand, e important sa ne pensam, tinand cont ca pensatul da un aspect placut fetei (desigur, daca forma nu e incorecta).
Eu recomand sa mergi la salon, cosmeticiana va tine cont de forma fetei tale si astfel va alege o forma care ti se potriveste.
Cat despre durere, sa stii ca unele fete spun ca e dureros, altele spun ca nu.
Ar trebui sa cauti o cosmeticiana priceputa, intreaba-ti si tu prietenele care se penseaza si abia apoi ia o decizie.
Mult succes!