| alessandra10 a întrebat:

Am 15 ani si sunt foarte complexata de felul in care arat. Probabil ca o sa para stupid ce scriu aici,dar asta e. Am ochi verzi,parul blond spre saten,nasul lat si prea ascutit, buzele foarte mici si subtiri...care de fapt sunt cel mai mare complex al meu. O data o colega de clasa mi-a spus ceva gen "Ce ruj sa pui pe buzele alea minuscule?" si m-a afectat foarte mult. Inclusiv sora mea imi spune de foarte multe ori ca le am foarte mici sad Plus ca am si dinti de iepure.cei de sus sunt prea in fata. Am si piele urata,cu pete rosii si ma inrosesc foarte repede pe fata cand e cald. Corpul meu e fara forme,desi unele persoane spun ca e frumos,eu nu cred asa. Am vergeturi, ceea ce nu mi se pare normal la varsta asta.
Ce pot face ca sa ma simt mai bine si sa nu mai sufar din cauza aspectului meu fizic?

3 răspunsuri:
| Gabi696969 a răspuns:

Eu zic sa nu asculti vorbele rautacioase spuse de cei din jur. Multe fete ar vrea sa fie ca tine. Si tu trebuie sa ai incredere in tine. Repetati in minte ' sunt frumoasa' si asta vor crede toti despre tine.

| syd2 a răspuns:

Hey, nu cred ca ar trebui sa te afecteze cum arati adica cum cred altii ca arati, trebuie sa te intereseze doar parerea ta. Si alta e ca, nu conteaza exteriorul conteaza interiorul, insa sa fii ingrijit nu strica niciodata. Mai ales ca nu toate fetele sunt frumoase la adolescenta.
O seara buna.

| SupradozăăDeCrazy a răspuns:

Ignora-le ''perfectiunea'', oamenii critica si judeca fara a cunoaste.