Si eu am avut problema asta vara trecuta dar am reusit sa scap de cosuri...Eu am tenul gras ca al tau, mai ales vara cand e cald trebuie sa ma spal pe fata foarte des.
Am folosit pudra de argila de la plafar (pui jumate de plic sau cat ai nevoie iar dupa pui apa sau altceva si dai pe fata)
Pasta de mentol. Se gaseste la orice farmacie. E foarte convenabila. noapte inainte de somn aplici pe fata un strat subtirel. Asta se foloseste si pentru copilasii care au " varsat de vant ". Daca e capabil sa usuce acele inflamatii gandeste-te ca are efect destul de bun. Si partea buna e ca nu usuca atat de tare tenul incat s-o dai dintr-o extrema in alta. Adica sa nu ai pe viitor de o problema gen " ten uscat ". Eu o folosesc de ceva timp si usuca si cosurile deci e foare misto! Dimineata te speli pe fata. Se curata foarte repede. Incearca
Nu am cosuri, am doar tenul gras...si in legatura ccu uleiul de jojoba nu mi-ati spus nimic...
Eu am scapat de cosuri si de problema tenului gras cu un tratament Clearogen din USA pe care l-am cumparat de aici http://fybystore.shopmania.biz/catalog/tratament-acnee-cosuri-343007