| Turbo223 a întrebat:

Am 2 intrebari :
1.De ce apare matreata si cojile din cap?
2.Cum scapam de ele?
Uneori, mi se mai intampla sa am...doamna de controlat de la scoala mi-a spus sa schimb samponul si am facut asta deja dar nu vad rezultate!

Răspuns Câştigător
| LoredanaS19 a răspuns:

Aceasi problema am avut-o si eu, probleme cu parul de cand ma stiu, chestia este că, ca sa scapi de matreata, intr-adevartrebuie sa schimbi samponul, dar in primul rând trebuie sa găseşti un şampon potrivit pentru parul tau, caci eu am mi-am luat cele mai scumpe sampoane pentru ca am crezut ca imi vor face bine dar aveam parca si mai multa matreata, apoi am început gama de sampoane de la Syoss, cu şampon, balsam si masca de par, dar inainte de a ma spală pe par ( cam cu o oră ) imi făceam o masca pentru par cu un ou si zeama de lamaie, m-a ajutat foarte mult. In concluzie iti spun ca degeaba schimbi campionul daca nu gasesti unul de masura părului tau, părerea mea este sa mergi la un dermatolog, el cu siguranta va sti sa te ajute mai bine ca mine si mai bine ca toţi ceilalti. Multa baftă happy

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Incearca un sampon pe baza de urzica. Am auzit recomandari pentru cel de la Gerovital pe baza de urzica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca folosesti un sampon care-ti usuca prea tare parul, poti sa incerci sa-ti aplici ulei de cocos o data pe saptamana si sa stai cu el mai multe ore 2-6-12-24 - cat poti tu.
Daca vrei sa scapi imediat de coji ia-ti samponul Selsun Blue pentru matreata, din 2-3 spalari nu o sa mai ai probleme.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-p10017303