| Kitsune22 a întrebat:

Hey TPU, am 20 de ani sunt baiat si vreau sa imi fac șuvițe albastre, dar nu stiu daca sa imi fac sau nu, mi-e frica de ce vor zice oamenii...

Răspuns Câştigător
| RaduRobertRO a răspuns:

Ce treaba au oamenii cu ce vrei sa faci tu? Traiesti pentru tine, nu pentru ei! Fa cum simti tu, oricum e posibil peste ani sa razi si sa te intrebi ce-ai avut in cap. dar parul creste, se tunde, nu e ceva ireversibil. Deci da-i inainte si fa ce simti.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 20 de ani banuiesc ca esti angajat undeva, deci trebuie verificat cu angajatorul tau, daca prin natura muncii tale nu-i dezavantajezi compania, punannd-o intr-o lumina proasta in care pierde clentela sau colaboratori.
Un exemplu banal aici: daca esti vanzator si cumparatorii evita sa mai intre in magazin, fiindca le pari un om ciudat cu suvite albastre samd.

| Kitsune22 explică (pentru Violleta2022):

De fapt fac un curs de tehnician in cosmetică

| Violleta2022 a răspuns (pentru Kitsune22):

In cazul asta nu cred ca-i vreo problema, dar trebuie sa tii cont ca dupa acest curs, vei merge la interviuri si imaginea ta trebuie sa fie normala si impecabila, ca angajatorul sa nu te elimine din start, pentru ca pari "ciudat".

| dullcat a răspuns:

Daca ai frica aceasta inseamna ca nu doar la capitolul schimbare de look e problema, ci e una generala.Nu trebuie sa te intereseze ce cred oamenii despre niste lucruri care nu ii afecteaza cu absolut nimic.

| ReddY25 a răspuns:

Fă ce crezi tu de cuviință, e doar părul tău în joc happy

| StoicAnalysis a răspuns:

Fa ce vrei tu sa faci. Nu te duce nimeni la inchizitie. Pana la urma e viata ta, si tu decizi cum vrei sa ti-o traiesti. Dar ai grija ca alegerile facute sa nu jigneasca sau sa raneasca alti oameni.

| Darius50boss a răspuns:

Faci ce vrei